onsdag 21 maj 2008

M E N F Ö R H E L V E T E ! ! !

Jag som hade RÄKNAT med Polarpriset!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Nä men, Niklas!! Fick du inte Polarpriset i år heller!?! Det är ju skandal!! Jag hade också räknat med att du skulle få det, förstår att du måste vara väldigt besviken nu... "Men, men, vad är väl en bal på slottet...". Du är bäst i alla fall, bara så du vet!

Kan bara gratulera Pink Floyd till den fina utmärkelsen och det fina priset. Grattis, grattis! Bättre lycka nästa år, Niklas! Ska hålla tummarna för dig :-) !!

Ha det så jättebra, sköt om dig och njut av dagen :-) !!

Kramar från Anna Karin

lenas sa...

Du är så suveränt bra! Känner igen mig i alla dina nostalgi resor mm.

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susjos sa...

Fniss...håller med Anna-Karin, "vad är väl en bal på slottet"....

Kul med Pink Floyd, minns hur mina kompisar försökte omvända mej till att gilla Pink Floyd istället för ABBA...de tvingade mej att lyssna på LP.n" Dark side of the moon" och " Wish you were here"...
Men jag höll stenhårt på ABBA i alla fall!

Kram
Susanne

ika sa...

men vi som är dina "fans" eller bloggstalkare som någon anonym kallade det, kanske kan göra ett eget Polarpris till dig :D det blir ju ingen bal på slottet men kanske en bal på bloggen i a f .

Strandhs Mia sa...

Måste bara säga gulle dig och tack du, Niklas Strömstedt, för allt du bjuder på i din blogg.. som jag skrattat åt dina inlägg idag !
Hittade hit av en slump.. eller vad det meningen ?!.. och har läst allt från början till slutet och som tack ska jag nu gå ut och köpa din nya skiva !!
Nostalgi.. kom och tänka på en mörk kille .. som var mycket längre på den tiden ;) han var dj på ett disco på Grönan.. kommer inte ihåg vad stället hette.. men det låg ungefär där stora scenen är ..lite bakom så där.. han hette oxå Niklas Strömstedt.. kan det finnas två !? Eller sviktar mitt minne lite kanske...Hur som helst,
ha ett underbart liv från ett forever fans / Kram från Mia

Anonym sa...

Pink Floyd är ett av världens bästa band någonsin och nu är jag glad för att du äntligen lagt ut en av de tre stora; PF, Genesis, YES. (Beatles är ju liksom självklart).

Polarpriset har tilldelats Sir Paul. Var det 1992? Men han kom ej och hämtade det.

Hoppas du kommer på fråga ett annat år. Har du någon guldskiva? Vad anser du om nedladdning?
Jag har tidigare skrivit mycket emot detta. Jag saknar skivaffärerna... Men jag ska till Mega vid Sergels Torg på fredag eftermiddag efter en repetition på en teater inne i Sthlm. Då ska jag bl a köpa Martha Wainwrights nya CD, Magentas nya CD samt något mer med In Flames (kanske Amanda J:s CD. Verkar intressant) samt skivor med Niklas Strömstedt. Ska bli kul att se hur många du gjort.

Ha det bra!

Rebecca

Sara sa...

Attans. Det blir du nästa år ska du se ;)

Strandhs Mia sa...

Men oj... sa att jag läst allt..ljög jag ?.. näääe missade bara, Jump In hette ju stället på Grönan, där bakom stora Scenen.Tack, såg inlägget jag missat!
Gó natt / Mia

Sanna sa...

Du umgås med fel polar(e)!
/Sanna :-)