torsdag 8 maj 2008

Torsdags-turist

7 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej och god morgon, Niklas!

Tack för detta fina gamla klipp!

Fortsätt regera! Du är bloggarnas kung! Du kan stolt spatsera omkring med kronan på ditt huvud! Vi är många, många som älskar dig och din blogg - så fortsätt att skriva är du snäll! Du har alltid fina, kluriga, eftertänksamma texter. Du känns öppen, ärlig och rak. Du är en sympatisk man som sprider väldigt mycket positiv energi omkring dig. Och glädje, massor av glädje :-) !!

Tack för din fina blogg, den är mycket uppskattad! Önskar dig en fin, givande, solig och skön torsdag :-) !!

Många kramar från Anna Karin

Anonym sa...

hälsa jenny. hoppas ni blir lyckliga ihop. stor familj

Anonym sa...

En av mina idoler. Har alla hans skivor. Samma kategori som Paul Simon, Nick Drake, Tim Buckley.
I love my dog, kanonlåt.

Tack för bra musikval!

Rebecca

Kristina sa...

Fin låt, hade inte riktigt koll på att det var Cat Stevens och har nog inte lyssnat så noga på texten förut heller. Speciell röst han har. Han heter väl Yossuf Islam nuförtiden. Spännande livsval. Har för mig att han sagt sig ångra sitt "tidigare liv". Känns lite synd, man förändras men jag tycker inte man måste sudda ut det som varit för det.

"Ångra bara det du inte gjorde" är ett bra ordspråk tycker jag.

Tack förresten för "Take on me"-klippet för några dagar sen. Världens bästa musikvideo någonsin! Inget kan slå den i vare sig originalitet eller känsla. Och så romantisk...slutet särskilt... :)

Tack för hälsning också, kul att höra att du uppskattar våra svar!
Ha det fint i solen du med.

Kram Kristina

Susjos sa...

Heej igen! Hemma igen efter en vecka i det soliga Spanien! Så mycket sol,värme och en underbar ledighet,som jag kommer att leva på länge ;)
Har saknat bloggen...
Så mycket kul läsning har jag att se fram emot nu ser jag!
En av mina väninnor ( ursprungligen från Värmland)berättade att du och dina musikkollegor (Uno,Wille,Irma..) förra sommaren var hos en bekant till min kompis(som jag tror var släkt med Irma?) på en härlig fika mitt ute på landet, under er flakmopedsturné?...Det var visst en massa goa kakor och tårtor,och du var väldigt trevlig tyckte denna värmländska kompis kompis!!!
Sverige är bra litet,eller hur..!

PS. Provade aldrig någon golf...badade i medelhavet i stället! DS

Kram
Susanne

Anonym sa...

Hej. Du känner inte mig men det är så att min mamma och din syster Lotten har gått i samma klass. Nu är det så att min mamma och några andra av hennes klasskamrater försöker att fixa till en klassträff. Jag vet inte hur du har någon vidare kontakt med din syrra, men jag tror att min mamma skulle bli ganska glad om du har något nummer ifall det skulle bli en klassträff.

Hälsningar Ingrid's dotter Beatrice.