onsdag 29 oktober 2008

En låt till kvällenHar ägnat dagen åt att rensa.
Bli av med lite skit.
I lådor och skåp.
I datorn.
I kroppen.
Och inte minst i tankarna.
Byta ut några slitna, trista, skavande och meningslösa och istället göra plats för de som är raka motsatsen.

Idag har jag lärt mig hur man dresserar objekten i Powerpoint.
Nu sitter de vackert.
Sen har jag lärt mig att det finns folk som recenserar bloggar.
Stackars dem! Arma människor!
De får en låt i present av mig.

11 kommentarer:

Imse/Zvammel sa...

Såpa är bra. I alla fall när det gäller städning.
Bra låt också.
Jag läste en bloggkritikers inlägg igår. Jag höll inte med alls.

Anonym sa...

Hej Niklas!

Visst är det skönt att rensa! Rensa i röran, få ordning och reda, känna hur det blir lättare att andas! Jag är en ekorre av stora mått men det går till en viss gräns... sen bara måste jag rensa, röja och slänga. Det är en enorm befrielse att få göra sig av med gammalt bråte - både rent fysiska saker och saker i ens psykiska ryggsäck. Hoppas du är nöjd med din dag och att allt känns bra!

Vad är det för mening med att recensera en blogg? Skulle jag bli mer intresserad av en blogg bara för att en viss recensent tycker den är bra? Kan inte människor få skriva av sig i sina bloggar utan att behöva bli recenserade? Nej, de recensionerna behöver vi inte läsa!

Hur som helst, din blogg är i alla fall JÄTTEBRA, helt UNDERBAR! Du sprider glädje och värme med dina fantastiska ord, fortsätt så - läääänge!

Önskar dig en trevlig kväll och en riktigt god natt!

Kramar från Anna Karin

Jonas sa...

Att sitta o recensera en blogg säger faktiskt mer om den som recenserar, än själva recensentionen i sig. Vilken tråkig tillvarao de måste ha. Nu ska jag till sommarstugan 4 dagar, o där finns jägare överallt i skogen, hoppas de inte tror att jag inte är en älg. (ang ditt inlägg om jakten du erbjöds ansluta dig till) Här har åxå städats och slängts. Tyvärr är det oftast dags att börja igen i den ena änden av huset när man just blivit färdig med den andra sidan. Av någon konstig anledning slänger jag o frugan köper samma sakre som jag slängt på "loppis"

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Roses and stuff sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kristina sa...

Ja du Niklas vad ska man säga?

Stå på dig och ta ingen skit! Särskilt inte från Skalman-bröderna eller anonyma bloggare som desperat söker din uppmärksamhet.

Fantastiskt låtval till den lille mannen :D

Ha det fint.

Kram Kristina

viola sa...

Jadu Niklas....det är nog lite hett både här och där.
November skrämmer oss med sina iskalla stormar men än skiner solen i guldgula löv och vi kan värma oss med lite hetluft bland bloggar och blad.
Städa ur sin blogg och sin vardag skadar inte...

Imorgon beger jag mig hemåt till den "stora" staden med SAND på stränderna. En kort visit och sedan tillbaka till kobbar och skär.

Go'natt gubben grå och brun =*

Anonym sa...

lite feng shui - det gör underverk för såväl kropp som själ.

kanske något skolgrabbarna skulle må bra av?

Anonym sa...

Alla kan inte tycka att allt som andra skriver är bra. Och tänk vad tråkigt om det skulle vara så. Men för de som inte gillar den här bloggen finns det ett mycket enkelt sätt att slippa läsa. Gå inte in hit!
Men vi andra, som tycker om alla anekdoter, tankar och ord, låt oss slippa era avundsjuka rader. För visst är det avundsjuka det handlar om. Eller?
Camilla

Veronica sa...

Ja du.....det är synd om människorna, som Strindberg sa.

Anonym sa...

I motsats till vad Alex Schulman anser så tycker jag att din blogg är i allra högsta grad läsvärd (bra mix mellan läsvärt/musik). Bra jobbat och hopp om en lång fortsättning.