fredag 10 oktober 2008

En riktig Car

Först en snigel och sen en sån här. Har det blivit en djurblogg?
Kom ut på gatan i morse och skulle lasta in en massa tomglas i bilen. Solen sken lite lojt oktoberaktigt och jag råkade för en gång skull slänga ett öga på själva karossen. Skitig ja.
Och där på flygeln bak...vad är det där...och på andra flygeln också...repor liksom...skit eller...näe...nån har varit på där...på båda sidorna...inga bucklor men...ja märken faktiskt.
Visst är det tröttsamt? Vad gör man då? Går till polisen? Ringer försäkringsbolag? Om det finns något kvar att ringa till alltså. Man vet inte så noga i dessa kristider. Ankballe!!!

Hur som helst - jag baxade in kassarna med flaskor och tog mig, ilsken och irriterad, mot närmaste "miljöstation".
Körde Brännkyrkagatan österut och kom femtio meter. Där stod en Hummer dubbelparkerad. Tänkte, medan jag väntade på att eländet skulle köra iväg, på hur jag för fem-sex år sen tänkte om dem som köpte sig en STOR STOR Hummer. Att det var för att kompensera att något annat var väldigt litet.
Nu är det på nåt sätt ännu värre. Även en icke dubbelparkerad är väl rent av direkt provocerande...? Eller?
De sägs att ostronet är världens mest korkade djur men jag undrar om inte den som idag väljer att köra runt i en Hummer bevisar att det finns varelser med ännu mindre hjärna.

2 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susjos sa...

Ajaj,trist med vandalisering..man blir så himla förbannad! Polis och försäkringsbolag var ett bra tips av suzesan.
Fast Hummer,de bilarna tycker jag är lite läckra ju! Finns en granne som har en...och jag tittar längtansfullt efter den när han åker iväg (bilen alltså!) ...skulle gärna ha en,om den drog lika lite bensin som min lilla opel corsa! *skratt*
Fast drömbilen är nog något ännu tjusigare...typ..som Pamela hade i Dallas, en corvette!(tror jag att det var?) Men jag skulle vara lika glad att äga en volvo P1800 !
Läste om Hummer att: "Hummer har nu även börjat tillverka cyklar och enligt engelska Wikipedia skall GM även lansera en eau de Cologne med namnet Hummer som kommer att kosta cirka 54 USD. Flaskan till denna cologne skall ha formen av bilmodellen H2."

Undrar hur den doftar?

Kram!