fredag 13 februari 2009

Nummer niohundratrettiotre

Fredagen den trettonde.
- Det är min bästa turdag, sa M igår i telefon.
Idag skulle hon pröva att hoppa i isvak med skolan men vaknade istället upp med feber.
Typisk tur måste jag säga.

Som Susanne i Halmstad så uppmärksamt noterade - det är exakt ett år sen jag skrev det första inlägget på den här bloggen. Tack för hurraropen!
Många ord sen dess.
Imorgon - när Citodondimmorna lagt sig - ska jag nog ta och göra en liten summering.

6 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jonas sa...

Hoppas du haft lika trevligt utbyte ditt av bloggandet som vi.
Själv är jag ju en "gröngöling" i sammanhanget. Bara sedan Oktober 08för min del än så länge. Däremot slumpade det sig så att det var just du som fick mig att börja blogga. en lördagmorgon surfa jag ut på Youtube, skulle lyssna på ELO och där, Telefone Line så fanns en länk till din blogg. Jag kickade o då plötsligt kom jag på idén som legat o grott där en tid.
JAG SKA BÖRJA BLOGGA!!!
Tack för det Niklas!

Anonym sa...

Ett helt år är inte dåligt, du har ju varit oerhört energisk dessutom!
Spännande hur du tänker summera det hela... kanske blir en snabbanalys á la det, mycket sympatiska, Jonas skrev på sin blogg. ...men dina omdömen kanske blir tuffare..."L"

Är fortfarande seriöst intresserad av varför.
Anledningen till att jag själv är inne och gästspelar är nog mest en slump. ...du ger ett sympatiskt intryck...skojar med att småflirta lite... man läser med intresse de andras kommentarer... det blir som om man kände/fick nya bekanta i de "karaktärer" som florerar här. (men det gör man ju inte alls)Roligt hur som helst.

Så var denna sportlovsvecka över för vår del. Vi har klarat oss från sjukdomar och tandvärk. Fint väder med snö och mycket pulkaåkning har det varit.
Kram: Ninni

Miss Jones sa...

Grattis på bloggårsdagen! Följer dina ord varje dag och de är bland de bästa jag läst. Så keep up the good work :)

Ni får friska på er, både du i din citodondimma och M som smart lyckades undvika isvaken.

Ha en skön helg!

Anonym sa...

HEJ! Jag har följt din blogg sedan i november, då jag hade den stora förmånen att få träffa dig på min fest i ett vintrigt Uppsala.
Du har tänkvärda och fina ord, det har jag alltid tyckt.
Nu ska jag och familjen åka skidor en vecka - kommer att sakna din blogg. I stället får jag ju läsa mycket på en gång då jag kommer hem.
Kram

Anonym sa...

Jag har nyligen hittat hit från Sören Olssons blogg. Blev nyfiken och fastnade även här. Grattis till bloggårsdagen. Trist med tandvärk och feber för M. Men att hoppa i en isvak kan man vara utan. Min ena dotter har testat så jag vet att hon tyckte det iaf. Trevlig helg. Kram U