söndag 1 februari 2009

Rosa pluppfrågaJag fick en liten pik angående det där med Twitter. Att jag skulle varit en av de som protesterat livligast om jag levat när Bell och Meucci langade fram sina telefoner,
Men det är precis tvärtom - jag älskar kommunikation och att byta tankar och ord med andra. Men inte precis hela tiden. Och inte på det envägssättet. Herre Gud - bara bloggandet är väl självcentrerat så det räcker.

Fick däremot en stor känsla av välbehag tidigare idag när det inte fanns något annat än en nyfrälst grönsakssoppa, plättaråhallonsylt, fika, brasa, Trivial Pursuit, stora och små människor, inomhus och utomhus.
Ingen tv, inga datorer och inte en enda mobil som ringde.

Lyx!

7 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Låter härligt,upplevde samma känsla i dag när jag och mitt barnbarn tog en promenad ut med havet, solen strålade vågorna brusade,och det fanns bara vi två.

Drömma Lotta sa...

Vart hittar ni ställen som dessa min herre?
Nåväl, Slottis och Botaniska var nära nog för mig idag.
Håller med om bloggandet, jag tänker mig att det är en direkt uttrycksform på gott och ont. Att jag behöver det just nu, för en tid. Sen kommer annat.
Att mötas på riktigt är det bästa.

Anonym sa...

Gränöfjärden i rosa.
De som vandrar pa Din blogg alskar ord och kommunikation nog.Även enkelriktad .
'Och tystnaden skulle inte vara något om bruset inte fanns.."
Mankala for stora och sma passar till vattnet i rosa
/Krys

Susjos sa...

WOW,vilken bild! Jättefin :)
Ni verkar ha haft en mysig dag,utan mobiler och datorer,OCH med älsklingspelet TP! Och det allra bästa är just att få en ROSA pluppfråga! Det är ju de bästa frågorna: underhållning ! Antar att du fixade den rosa tårtbiten hur enkelt som helst!
Kram

Gisan sa...

Det är verkligen skönt att ha såna dagar då man verkligen just där man är. Bara med de man har runt omkring sig fysiskt.
Andra dagar är mobiler, datorer och annan teknik guld värd. I lagom mängd så blir det bästa. //Gisan

ullisen sa...

dom rosa pluttarna är alltid dom svåraste. kan bero på att vårt spel är från '92.