torsdag 3 juli 2008

Torsdags-tralala

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Niklas!!

Välkommen tillbaka till bloggen!! Du är mycket efterlängtad :-) !! Det skulle vara mycket roligt att få höra lite om din Skåne-resa, var du har varit och hur du har haft det. Är du fortfarande kvar i Skåne eller är du hemma i Stockholm igen? Den här veckan har sommaren kommit tillbaka till Skåne. Både igår och idag har vi ca +24* och en strålande sol från en klarblå himmel. Härligt :-) !! Jag har försökt hålla ögonen öppna och spanat efter cabbar och en mörk kalufs som fladdrar i vinden ;-) !! Hoppas du har fått några riktigt fina golfrundor och ätit mycket god mat!

Jag önskar dig en skön och solig dag. Sköt om dig! Och som sagt, kul att ha dig tillbaka på bloggen!

Massor av kramar från Anna Karin

Krys sa...

om Du ar lite aventyrligt av dig kom annu soder om"soderut" med din cab till ett" exotiskt" land dar spelar
Massive Attack,Interpol, Sex Pistols, Jay -Z ,Editors ,
The Chemical Brothers mf mf..
www.opener.pl

har finns golfbanor besokta av en och annan svensk, kilometervis med sandiga strander, manniskor som alla andra, ...(obs! arbetar EJ pa en resebyra!).
/Krys

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Suzesan sa...

Det finns inte en ton som är fel i "Där du andas" Inte ett ord som är fel. Den är komplett. Jag blir tårögd av den och ljuvliga Maries sångröst. Jag har nog hört den tjugo gånger nu...med hörlurar.
Jisses så bra gjort. Sååå vackert.
Puss Kram
/Susanne i Halmstad

Anonym sa...

Hej igen Niklas!

Har precis lyssnat på "Där du andas" och måste bara skriva att jag tycker den är såååå vacker! Ja, det är verkligen så man får gåshud, det knottrar sig på både armar och ben. Grattis till dig, Anders och Marie! Musiken, texten, sången... allt är bara så bra!! Där har ni verkligen lyckats - igen! Strålande bra!!

Kramar från Anna Karin