lördag 19 juli 2008

Lördags-linser

8 kommentarer:

anki sa...

Hej!
Härligt att komma hem till lite Elton john låt.
Kom från båtresa till riga nyss. Har haft mycket trevligt. Träffat många trevliga och udda personer. Skrattat väldigt mycket. Vi träffade 2 trevliga tjejer från dina trakter på söder. Vi har skrattat och pratat en massa. I Riga var vi på den berömda marknaden och hittade ej ut där ifrån.Så stor och inget vettigt att handla. Jo billiga körsbär...insåg inte vad mycket 1 kilo är,har bjudit alla på båten och har en massa med hem...ler Men gott vad det.

Nu längtar jag efter en god middag,för maten var under all kritik. Så ut och shoppa nåt gott nu.

Ha en underbar lördag
Kram Anki

Susjos sa...

Tack för Elton John!Helt underbar!
Ut i det fria nu,vartduvill...
Ha en underbar lördag!!

Kram
Susanne

Ica sa...

Eltons glasögon är ju bara för härliga :D

Anonym sa...

Hej Niklas!

Skickar en hälsning från sommarstugan! Idag har vi haft draktävling. Alla skulle bygga sin egen drake och den som kunde flyga (ha den uppe i luften) längst skulle vinna. Det var bara det att det har inte blåst så mycket idag... Vi byggde väldigt fina drakar men det var inte många som kunde lyfta i den svaga brisen... Vi får skjuta upp själva flygtävlingen till en annan dag!

Antar att det blåser lite mer ute på vida vattnet! Hoppas du har det riktigt bra!

Varma hälsningar och kramar från Skåne och Anna Karin

imse sa...

Tänk en ung Elton med hår och allt. Och en odödlig låt.
Sett många unga med jättestora glasögon på sista tiden. Är det på väg tillbaka? Typiskt att jag slängt mina 70-talsglas.

Ica sa...

Imse, dom stora glasögonen är tillbaka, det är 2008 års mode och kommer troligen att vara så 2009 också., ju större desto mer "inne" är man, så länge det är rätt märke. så du skulle nog behållt 70 tals glasögonen :P

Anonym sa...

Snart sängen.. Men kan Elton kan du, Watford FC med Elton vid rodret? Se rubriken Niklas Strömstedt har aktiemajoritet inom AIK!! Kanske Wilton kan köpas tillbaka... Ska köra med cyklop nu..
/ Stefan

Sanna sa...

Måste få dela med mig av ett minne. Bodde i London på 80-talet i närheten av Elton John. En kväll satt han och spelade på lokalpuben men blev utslängd för att han var för "rund under fötterna". Kan säga att hans pianospel lätt väldigt illa!
/Sanna