lördag 12 juli 2008

Lördags-Louie

6 kommentarer:

Drömma Lotta sa...

För att få in rätt vibe,
kan det ibland vara bra att
andas lite ja,
du har så rätt!
Respekt :0)
Skall pröva det snart..kanske.

Ps, du läser väl Jon, han har hittat en skön stil nu.

/Lördags Lo

Suzesan sa...

GodMorgon Niklas. Åhh jag önskar dig en bra lördag. Att du ska få ordning på allt som tynger dig. Tack för en härlig tid i bloggen. Jag ska fortsätta läsa så klart. Men ska lämna kommentarsfältet. Iallafall för ett tag. Det har jag funderat på en tid. Men du ger så roliga inlägg så det är svårt att låta bli att skriva. Blir kullerbytteglad för du ger så mycket godhet i ditt sätt att skriva.. så det smittar av sig. Som flugpapper du vet.... sen sitter man där och flaxar och kommer inte loss *fniss* Fastklistrad! Intellektuella texter. Genomtänkta och inte ett tangentslag fel. Tack för att du delar med dig. Det är så sensuellt att vara intellektuellt attraktiv som man...och snygg och lagom snäll. Läskigt;) Det har jag upptäckt nu här på bloggen. hade noll koll förut. Jag har gjort mitt här nu. Det som var/blev min avsikt och anledningen att jag skrivit på varje inlägg och envist hängt kvar trots allt:)

Men det är så dålig energi här och jag blir så trött på det. Jag känner mig obekväm med de som skriver ner andra i egna kommentarer. Pinsamt beteende. De tar energi. "Man får nästan ha ficklampa ibland när man läser *fniss*" Bokstäverna är "svarta". Ett fenomen. Jag rodnar inte lätt men jag skäms så jag rodnar när jag läser vad vissa skriver. Det kanske nån gör när jag skriver också vem vet. Rodnar.
Men det var lärorikt att läsa för jag har förstått i mitt pussel i det som sägs... att det är en naturlig gemensam egenskap i landet att nervärdera... hos vissa. Projicera! Det funkar inte på mig. Det är som att hälla "vatten på en gås" Det här är en officiell sida så det blir bara extra pinsamt. Jag hör inte hemma här med min spontanitet.

Du är en mycket bra människa Niklas. Tack till dig och dina barn för vi får låna dig...och din vishet. Ditt tänk.
Jag visste inget om dig när jag landade här. Älskade din musik "Om" och "Runt Runt Runt" plus alla andra. "Vackraste kyss nyss kysst" Nästan en låt som smakar när man sjunger den.
Men än mera nu. Hahaha förr när jag lyssnade på runt runt runt ...så snurrade jag runt varje gång jag hörde den. Ny skivan har jag snart spelat "sönder" så det är nog dags för en till. Fram för mer vinyl åt folket!!! Jag har skrattat mycket...när jag läst det du skriver. Lärt mig mycket. Förutom att du sjunger gudomligt bra och skriver fantastiska texter...är du så vansinnigt rolig. Det hade jag ingen aning om. Sen har jag blivit överrumplad av att jag upptäckt nåt nytt som smög sig på?!
När jag skriver här så skriver jag till dig Niklas och inte till Niklas Strömstedt artisten. Det har gjort hela tiden. Fast ok ibland när du producerar så skriver jag till artisten. Svårt om man skall vara så oformell och bara skriva "bra skiva snyggt omslag" osv.
Ok ...första var till artisten för jag hade nog kanske aldrig hittat dig som person om du inte varit artist. Första "mötet" då i februari. Jag känner igen mig i mycket av det du skriver.. även om det är olika händelser. Lika linje på nåt sätt. Det är dina ord.
Jag är spontan och väldigt glad människa och bjuder gärna på det om jag tycker om nån. Jag har lärt mig gilla dig som person. Jag skriver spontant och det jag känner och jag förstår att mina ord kan skapa catfights....om man skriver sånt som "gillar dig och love u och tycker om dig". Det kan ju verkligen få "folk att gå i taket". Det gör det irl(in real life) också. Jag är van, om jag säger nåt som ingen annan vågar. Jag är sån som person *ler* Irl(In real life) använder jag mer av mina fraser i mitt vokabulär. Det får folk att skratta. Just på mig som person så blir det värre då jag är väldigt väldigt kvinnlig men har jobbat så mycket med män så jag har lärt mig deras vokabulär...och sätt. De som vet vem jag är vet att jag är full av skratt och energi. Jag har ingen anledning att vara här i kommentarsfältet och få andra skribenter att bedöma mig som "stalker" och ja jag vet inte allt...och bli utpekad och som nån "ensam sorglig övergiven" som sitter och raggar på artisten N Strömstedt.

Ok jag erkänner att jag sitter och flirtar men inte med artisten utan med dig som person! Det är ju oundvikligt.
Vore ju korkad om jag INTE gjorde det. Urbota korkad! Engångsupplevelse att få göra det så här internetlive.
Ny upplevelse att möta de som vaktar på vad andra skriver. Jaja jag har varit med om värre saker än så.
Använda ord Som typ det man sa när man var fjorton är ibland lite roligt. Svära och så är rolig för det bryter av. Jag gör det för det stör ordningen lite. Uppfattas än värre tror jag om jag skriver typ " Niklas ska vi hångla"*asg*
Men man ska säga det hjärtligt och med glimten i ögat. Tänk om läsarna här skulle höra vad jag säger när det inte kan läsas. Oh shit!

Hoppas vi ses nån gång på din turné. Skulle vara riktigt riktigt roligt att fysiskt möta dig som person. Jag tror vi skulle ha mycket att prata om. Vem vet. Säg till om du kommer till Halmstad I will Be there for u.
Finns bloggen kvar så själv klart så ska jag sjunga för dig när du fyller år. Jag finns i bakgrunden. Det blev långt men det var en sammanfattning av flera månaders bloggläseri och skriveri här i diskoteket:)
Love ya!
Puss Kram
See ya!
/Susanne i Halmstad

Anonym sa...

Hej Niklas!

Är bara inne som hastigast för att se vad som hänt på bloggen idag och vill naturligtvis önska dig en härlig lördag!

Hoppas allt är bra och att du har en skön och bra dag!

Jag vill även skicka en hälsning till Susanne i Halmstad. Jag tycker du verkar vara en fantastiskt härlig människa! Roligt med folk som vågar vara ärliga, öppna, naturliga och spontana! Det är vi alldeles för lite här i lilla Sverige! Hoppas du inte är borta så länge från kommentatorsfältet... Du hör hemma här bland oss expertkommentatorer! Det blir tomt utan dig! Önskar dig lycka till med allt :-) !!

Många varma kramar från Anna Karin

Sanna sa...

En gammal goding som även min favorit-gitarrist Richie Sambora har gjort live på turné med Bon Jovi. Qiureboys har oxå en riktigt bra version av denna låt.
/Sanna

PS! Suzesan, många av dina kommentarer har varit kul att läsa. Du fick mig till att skratta högt när du skulle stå och sova för du var så fin i håret. Tack och lycka till i fortsättningen!
DS

Anonym sa...

en grabbs kommentar. låter dramatiskt susanne. din text är bejakande och intressant. Ditt val och som som tidigare skrivits av mig din blogg är cool. Lev livet på Tylö, och du kanske ser N på Vallen..? Till alla andra, skön sommar!
/ Stefan

Krys sa...

hej Suzesan
pa nagot satt kanns det sorligt att lasa Ditt sista inlagg men Du fick mig att skratta manga ganger!
grabben ser dramatik jag ser arlighet
vi ses pa Din blogg
/Krys