onsdag 27 februari 2008

Far och flyg bullar!


Mycket tidigt upp och iväg till Arlanda med alldeles för mycket bagage. Tidningsbudet som jag mötte i trappan (lite sen idag va?) tittade konstigt och såg ut som om han undrade om jag skulle emigrera när jag kom där med gitarrer, väskor, dator, flygel, soffa och undulat under armen. Flygmaskinen (ja, melodifestivalstransportplanerarna, förresten ett mycket långt ord, tänker inte på miljön tror jag) var fullt av glada schlagerentusiaster. Allt från de hippaste journalister till de klämkäckaste refrängsångare.
På flygplatsen i Ronneby väntade ett, som det heter, massivt pressuppbåd. Det var både Sydöstran och BLT. Och när man kom in lite längre i terminalbyggnaden blev man bjuden på underbara, lockande kanelbullar. Jag tog ingen. Misstänker att det kan vara Charlotte P (som inte var med på planet) som lagt dem där som kalorifällor åt alla andra. Läste i en av tabloiderna att hon själv har tränat/bantat ner sig till perfekt matchvikt.
Men ånej - den bullen gick inte den här poptönten på!

Nu snart ett första rep.
Och imorrn spelar JANNE BARK här på hotellet.
Var är Lindbom?

2 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan niklas! du är min största idol och ja tycker du skriver jättefina låtar. jag undrar om din skiva har kommit ut än, vill så väldigt gärna ha den. kramar bea_balett@hotmail.com

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.