fredag 5 december 2008

Ho Ho Hoho

Angående julklappar och "nåt litet bara..." och så där.
Jag vet ju att jag inte kommer att kunna låta bli att köpa. Och jag kommer att gå in i den där snurriga handlartrancen och kasta frisbee med kortet både här och där. "Nåt litet bara..." kommer att få en helt annan innebörd och betyda nåt i stil med "ja ja, det är ju bara jul en gång om året".
Och på julafton kommer den lilla pojken som också bor i mig att hoppas att någon annan agerat precis som jag.
Moget!

Och just det ja! I DN idag stod det att lycka inte är något man bara sådär plötsligt känner eller drabbas av. Nej kära vänner - att vara lycklig är något som man väljer.
Lycka till med väljandet!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inuti är jag bara en liten flicka som också väntar på att bli älskad - för den jag är. Speciellt med små paket på julafton.
I morgon ska jag välja att vara lycklig -igen
Kram Birgitta

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Så man väljer att vara lycklig? Vad är det för idioti? Alla deprimerade, ensamma, sjuka, traumatiserade bör alltså titta sej i spegeln och tänka: `Vilken dum jävel jag är som inte valde rätt.`

Nåja, jag har inte läst artikeln det kanske står annat också som balanserar upp/förklarar det hela.
Positivt tänk är förstås att föredra och att medvetet låta bli att gräva ned sig i gamla oförrätter är väl listigt men även vad gäller sådana förmågor är vi människor olika rustade.

Jag är färdig med julklapparna, jodå "bara till barnen" även här. Jag som älskar paket. Suck. Men jag håller masken, vuxen som jag är. Kan tillägga att jag både har hjälm och reflexväst när jag cyklar till jobbet. Känner mej då extremt vuxen och förståndig. Tog många år innan förståndet vann den matchen över fåfängan.
Kram Ninni

Susjos sa...

Haha..."kasta freesbee med kortet både här och där",usch ja,känner igen mej alltför väl.Har inte ens börjat tänka på julklappar ännu,jo lite kanske.. börjar bli lite stressad...

""Den sanna lyckan är att kunna vara lycklig utan lycka." /Françoise Sagan

Kram