måndag 8 december 2008

Måna om varandraVäckte just S. Fick ett svar djupt inifrån drömmen, ni vet ett sånt där man säger nånting typ - jag sa ju att jag inte skulle bli hockeyspelare - med en klarvaken, redig och fullkomligt trovärdig röst fast man egentligen är kvar i sömnen men ändå på något sätt är medveten om att man talar. 
S sa: Min dator äter inte middag klockan åtta. Väldigt roligt så här på morgonen när kraven på humoristiska inslag inte är särskilt höga.

Ser gång på gång på nyheterna hur den nya alliansen kliver in på scenen. De ser ut som ungar som ska visa sin klassföreståndare att de minsann slutat bråka och tagit varandra i hand och nu ska sätta igång med grupparbetet. Det ser sött ut men jag tycker lite synd om Lars Ohly i vars ögon man ser en svans mellan benen. Som han bara vet att KG Bergström kommer att rycka i så fort han får chansen.

Arbetsvecka alltså. Plikter av skiftande slag men om några dagar ska jag börja spana mot bergen i nordväst. Snart utför.

4 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Jag tycker att det är patetiskt att se de 4 tillsammans, de inser tydligen inte att de kommer 2:a. De borde kommit på ett eget konsept för att vinna tillbaka förtroendet hos oss väljare.
Där har alla politiker ett ansvar och hittills lyckas de inget vidare, de ljuger, smutskastar varandra etc och det vinner man inga röster på.
Jag längtar efter skidåkning och den sköna avkoppling det ger. Jag blir så lyckligt trött av att vara ute i friska luften hela dagen.
Du är verkligen värd att åka skidor Niklas. Njut !
Kram

Susjos sa...

Yngsta sonen gör som jag också gjorde en gång,går i sömnen!
En gång hittades han påklädd på väg att äta frukost mitt i natten,han trodde han skulle till skolan,gubben!

Åka skidor,underbart! Längtar till i mars,då ska jag iväg med jobbet och åka skidor,hurra!

Kram!

Anonym sa...

Politik är SÅ tråkigt. Lite pinsamt att vara så ointresserad av något man BORDE vara engagerad i. Har tom. slutat att titta på nyheter sedan ett par månader, känner mej många gånger korkad då jag inte vet vad alla andra vet.
Tycker mej egentligen vara en ganska engagerad människa men ibland säger det stopp. Orkar inte med mer elände. Stoppar, som strutsen, huvudet i sanden och lever i min egen stillsamma lilla bubbla.
Det sitter dock någon på axeln och väser "fy skäms Ninni, vad du är egotrippad".
Kram Ninni