fredag 19 december 2008

IsakDagens tips: Lugn, du hinner!
Dagens transportmedel: Tunnelbana
Dagens låt: "Have I told you lately" med Van Morrison
Dagens vin: Montepulciano d'Abruzzo
Dagens tänkare: Arne Anka
Dagens fråga: Julgran eller inte julgran?
Dagens motto: Förbanna inte mörkret - det tar i alla fall inte åt sig!

7 kommentarer:

tinna sa...

Van Morrison...Mmmmmmmm Du har varit riktigt produktiv några dagar..kan inte säga att jag varit det! Jag önskar mig ett nytt år med kanske en summa pengar som kommer som en skänk från ovan, ett bra/skönt/varmt år, fira 10-års överlevnad från äggstockscancer, samt givetsvis ett gott år fär min familj och vänner.
Kram

tinna sa...

Igen...från mig---- Ordverifieringen från min förra kommentar var forseben????!!!! Kul, för det kallades jag som liten...en kombination av mitt efternamn och mina, då väldans långa ben..HaHa

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Klart det ska vara en julgran, en riktig! I prylväg är det svårt att önska sej något. Jag gillar när min åttaåring mödosamt har tillverkat något. När hon med spänd förväntan och stolthet i blicken nogsamt följer varje rörelse då jag öppnar hennes överdrivet tejpade paket.
I övrigt skulle jag kunna tänka mej en kopp kaffe med Niklas Strömstedt då han i sommar kommer till den lilla staden.
Kram Ninni

Fia sa...

Plastgran eller riktig gran?

Jonas sa...

Have i told you lately är en fin låt med fin text. Jag tänker på frugan när jag hör den. den är rätt go att spela på pianot. Även Rod Stewarts verion duger, med den där Hammond B3:an i bakgrunden Äkta tonhjulare om allt "gött" låtval

Niclas C i Norrköping sa...

En riktig julgran måste det vara. Bara då luktar det gott och blir riktig julstämning!

Det här blir min dotters första jul, och jag vill ge henne samma underbara känsla på julen som jag hade när jag var liten. Självklart är julgranen på plats och klädd.