söndag 21 december 2008

Tomas


Dagens promenad: Längs Årstaviken
Dagens låt: Nattens lekar med Magnus Lindberg
Dagens motto: Förbanna inte mörkret - Idag vänder det!!!

5 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Årstaviken är fint Niklas. För min del blir det dock en liten promenad längs småbåtshamnen i Limhamn. Dagens låt för mig blir denna pärla som tyvärr gått ganska obemärkt förbi här i vårt lilla, men avlånga, land:

http://www.youtube.com/watch?v=G5_pgfaslDk

Susjos sa...

Yes! Solen vänder och vi går mot ljusare tider! Det är ju väl värt att fira:)
Och idag har visst solen varit framme förstår jag,såg på himmelen i morse när jag åkte hem att det skulle bli en fin dag,ljuset i gryningen var så vacker

Kram

Anonym sa...

Andy Warhols stammning fore jul?Läser Dina äldre inlägg och hittar abstrakt humor i dem.
Skrattar at Johnny Bravo med clown näsa,att mörkret gör en snyggare,en cykel utkladd till julgran...(for mig'nagot annat" ar Peter Sellers)

Och tanker att Moses(son) stammer bra pa en vass kille
/Krys

Anonym sa...

Hej Niklas!

För några år sedan bodde jag i Årsta så då hade väl min "Dagens promenad" också varit längs Årstaviken - men eftersom jag bor nere i Skåne sedan några år tillbaka så blev dagens promenad här hemma i byn. Det blev en timmes skön promenad, ca fem plusgrader och sol! Det var riktigt härligt att få se solen igen, det var ju ett tag sedan sist! Som vädret är nu så blir det nog inte någon vit jul... men, det är några dagar kvar så det kan ju faktiskt börja snöa - lite i alla fall!!

Tack för din underbara blogg!! Det är så roligt att läsa dina texter och alla kommentarer. Jag har haft så otroligt mycket för mig de senaste dagarna så jag har helt enkelt inte orkat sätta mig framför datorn när jag kommit hem på kvällen. Har jag inte läst "Dagens inlägg" så känns det tomt, det är något som fattas!

Idag är det söndag och vi har verkligen haft en "riktig" söndag med sovmorgon, lång frukost, promenad, tittat på film och nu har jag äntligen tagit igen det jag missat av din blogg de senaste dagarna! Många roliga och bra texter - och bilder! Det har varit en jobbig vecka med massor att göra på jobbet och igår var jag tvungen att åka in till Kristianstad för en del julshopping! Jag brukar vara ute i god tid när det gäller julklappar men inte i år, icke sa nicke. Det fick bli en tur in till staden sista lördagen före jul för att hitta de där sista, lite knepigare klapparna... Hittade väl inte riktigt allt jag hade tänkt mig men var ändå rätt nöjd med mina inköp när jag väl kom hem igen!

Nej, nu måste jag ta itu med packningen. På tisdag åker vi till stugan och mina föräldrar för julfirande och sen åker vi vidare till Sälen för nyårsfirande. Men, först ska jag jobba två dagar, sen... sen blir det skön och välförtjänt ledighet :-) !!

Många varma kramar från Anna Karin

PS: Jag känner ganska många Tomas så GRATTIS, GRATTIS alla Tomas!!