måndag 1 december 2008

Tindra!du stjärnan i det blå?
December. Adventskalendrar och julpapper. Ljus och pepparkakor. Paniskt springande i diverse butiker dagen innan barnen ska gå luciatåg. Alla linnen självklart slut och finns det eventuellt något kvar så är det i alla fall aldrig rätt storlek. Letande i garderober efter något som kan bli pepparkaksgubbe eller i värsta fall sotare. För av någon konstig anledning är alla röda tomtekläder också som uppslukade av decembermonstret.

Så ska det dock inte bli detta år. Hittade ett alldeles ljuvligt och fabriksnytt lucialinne i garderoben igår. I rätt storlek och fortfarande kvar i sin originalförpackning. Så M kommer att slippa vara Batman i alla fall.
Men vem hade lagt linnet i garderoben?
Tomten?

5 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Skrattar igenkännande - hur många gåner har man inte sprungit benen av sig efter lucialinnen dan före lucia. Den stora frågan är - varför man aldrig lär sig vara ute i lite bättre tid?
Det var kanske en julängel som fixade lucialinnet på mellandagsrean i fjol - för att sen lägga in det din garderob?

Du var en jättebra allsångsledare i lördags! Så bra att jag tänker gå dit igen nu på lördag igen! Julstämningen infann sig på direkten:) Kram CIA-Ann som numera bara kommer att kalla sig för Annica

Anonym sa...

Tomtemor?Och sotare kan vara söta
/Kr

Anonym sa...

... många "igen" blev det- men ni förstår vad jag menar. Ni som bor i stockholm - gå tid det var helt klart värt 70 spänn i inträde för att få julstämningen att infinna nu när snön är borta. / Tjing Annica

Susjos sa...

Såna glada överraskningar gillar man! Liksom man upptäcker att vinterskorna till killarna passar även i år,fötterna har slutat växa?! Hurra! EN glad överraskning!

Ikväll ska jag gå ut med äldsta sonen,Norra Brunn ska få sig ett besök!

Kram