lördag 23 februari 2008

Var har du kardan, Otto?

fetma-105479-0_368
Läste att det vid en orgasm går åt 365 kalorier. Det framgick inte om det krävdes några speciella omständigheter eller särskilda ställningar eller så. Inte ens tiden verkade spela någon roll. Som jag fattade det var det själva pirret som krävde så mycket energi.
Finns då månne möjligheten att helt sonika ta saken i egna händer och, låt oss säga, ordna till det så där tio gånger om dan. 3650 kalorier! Satan i gatan!
Ser Expressenlöpsedeln framför mig: Onanera dig smal till sommaren! Vi har knepen!

Förmodligen stämmer inte min teori. Bara ljug alltså. Och en spark i skrevet på alla ensamstående med för högt BMI.



5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
det vore ju toppen om bara "pirret" gjorde av med kalorierna, om då fantasin och kreativiteten är på topp - många kalorier blir det..., men å andra sidan så kan våra tankar spela oss ett spratt och att vara ensam skulle bli rätt enformigt i längden och variation på temat utan "input" kanske ta slut ?
Hur går det då med värmen....?

Det finns ju annat man kan bränna en del kalorier på ex.vis, 30 minuter dammsugning 123 kcal, vedhuggning 205 kcal, promenera 183kcal, vanlig sex 183 kcal (undra om det är med eller utan pirr?)

I alla fall tror jag att inte alla ensamma behöver minska sin BMI och om de vill det så är det skönare, roligare att göra DET tillsammans.

Trevlig Melodifestival kväll !
Taggelina

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Vad bra, tacka för tips, så kanske borde jag göra det ozå inför sommaren. :) Skön blogg du har!

Anonym sa...

Läste din blogg ifrån torsdags, om att du skulle bli utlottad! JAG skulle bli väldigt glad om jag "vann" dig! Lycka till nästa vecka.

Anonym sa...

Oj jäklar. Så många kalorier. Ja men då får jag som ensamstående köra järnet nu!