torsdag 28 augusti 2008

34 poäng

Golftävling idag igen och fullt upp nu ikväll också. Men jag återkommer imorgon och berättar mer om allt jag vann idag. En liten teaser dock - parmesanströare. Kan man aldrig få för många av.
Ha en skön kväll!

P.S. Såg också att Zandén och Gyllenhammar skrivit om moralpanik och "dumma, dumma er!"
Ska, om jag ens orkar, ta en titt på det imorrn.

8 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ica sa...

jag tycker bara Z/G bekräftar ryktet (och min diskussion med manligaoch kvinnliga bekanta) att sex är det viktigaste existensbehovet, att får inte kvinnan sex inom äktenskapet, ska hon ha sex med sina vänner trots att det i 9 fall av 1+ är kvinnan som INTE vill ha sex, som inte anser att det är speciellt viktigt för att överleva. Z/G vill att vi ska leva ett sundare och rikare sexliv och vi ska ha kvinnorna i fängelsernas väntrum som förebilder, vi ska dra oss till de farligaste männen. Att vi sedan har en hjärna och kanske högsta betyg på universitetet, det spelar ingen roll, så länge vi inte tillfredsställer mannen så duger vi ingenting till.. det är vad jag får ut av deras 2 inlägg

ika

Kristina sa...

Deras(Z/G) andra inlägg är lika dumt och osammanhängande som deras första och vad de egentligen menar är fortfarande lika oklart.

Lycka till på banan!

Kram Kristina

P.s Hyvlad parmesan ska det vara :D

Erik sa...

Jisses Niklas, du börjar verkligen komma till åren. Lyssnat på Sorans historia om hur du gjorde bort dig på golfen, synd bara att det inte var lika offentligt du "förolämpade" honom så folk inser hur osäker du verkar vara.. *golfclap*

John sa...

Håller med föregående talare, Erik.. Ärligt talat?! Fast det är klart, har man inte något att lägga sin energi på så får man väl hitta nått. Men visst luktar det jävligt illa.. En riktigt missriktad pil.

Imse sa...

Kan ju vara så att de skrivande damerna helt enkelt drabbats av solsting. Ska vi skramla till varsin solhatt åt dem?

britt-marie sa...

34 poäng och nästan en birdie - det är bra. Hoppas du har ett bra regnställ:-)

K.M.S sa...

Bra!

Hoppas att resten av helgen blir trevlig...

Mvh Mia