fredag 22 augusti 2008

Två bra saker och en person
1. Kollektivtrafik. Håller på att lära M att det går att ta sig till skolan utan att ta egen bil. Och att det dessutom går fortare. 
2. Jörgen Persson - pingpong-Kingen. Och jag ger mig fan på att J-O också  hade haft en chans om han stått upp. Ställt upp menar jag. 
3. Nysträngad J200. Skriver låtar av sig själv.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Niklas!

Ja, visst är det bra med kollektivtrafik! Dottern åker buss in till stan nu eftersom hon har börjat gymnasiet. Funkar alldeles utmärkt!

Heja Jörgen! Nu har vi chans på en medalj till. Vill ge honom en stor lyckospark där bak :-) !!

En nysträngad gitarr som kan skriva låtar av sig själv... Det låter ju helt fantastiskt bra! Hoppas den skriver låtar som du tycker om och kan ge ut ;-) !!

Önskar dig en bra dag!

Kramar från Anna Karin

Imse sa...

Ja, heja pingiskungen, gammal är äldst! Eller hur man nu brukar säga.
Visst hade J-O haft en chans. Fast jag unnar honom att festa järnet, eller vad han nu gör. Som pingispanchiskung kan man få ha vissa privilegier.

Ica sa...

Fast jag är faktiskt mer imponerad av Roffe Bengtsson som tog Sveriges första individuella OS hopp Silver genom tiderna. Hästhoppningen var riktigt spännande igår och Roffe är världens andra bästa hoppryttare ( och de utan att ens äga en egen häst) . Så där har Sverige verkligen en prestation att skryta om.
Men visst Jörgen håller vi naturligtvis tummarna för.

ika

Emma sa...

Trillade in hit genom en annan blogg. Ville lämna lite fotspår efter mig:)

Anonym sa...

os är zzzzzzzzzzzzzzzzz
ser framemot 15 km permobil, med koner. fia utan knuff, schack, halvspringa med knäna upp i vinkelvolten med knut kragballe, var fan e ragnar skanåker ?? 97 år nu har pappa laddat bössan...
Snart är är skiten slut o Kina kan ta sina 1721 medaljer o buga majestätiskt. Kul, har hellre skinnbanjobrons, än pekingguld.
os har förlorat all sin status.. ungefär som AIK, senaste 10 åren.
/ Saoseuteng Stefan

Kristina sa...

Stefan;

Skrattar fortfarande... :D

Vi AIK:are är allt roliga vi...svart humor! (förlåt kunde inte låta bli...)

Black is back - nästa säsong!

/Kristina

Anonym sa...

Lite kul har det varit med Fridas sjögräs på banan i kanot, aras fuck off brons, karonens influensa, seglarvindarna, 42 årig envishet, stolen som föll i dressyr, kallur som glömde häcken, carros amatör os ( var där för det var kul ), dubbelspecialisten björkman, dahlbys seende, fotbollstjernas trötthet....
Holms icke överribba, emma o linustalanger i höjdhopp ( träning är en sak )
Vi är landet lagom tränat och förberett.

Absolut Kristina, nästa år...
/ Stefan