torsdag 14 augusti 2008

Tiger tiger

Den flinka frisören Cardell har återigen gått en match mot Bobby Ewing. Så lagom till skolstarten är denna bloggskrivare presentabel igen.
Lite trött. Det har varit mycket golf de senaste dagarna. Små jippon i samband med Masters som ju började idag.
Igår var det en sån där pro-am-tävling där jag fick vara med. Spela med riktiga proffs och med en massa folk som tittar på. Förstår inte riktigt varför jag utsätter mig för det eftersom det piskar upp en svårartad läskig nervositet. Som i sin tur gör så att man blir...ja varför inte säga rent tragisk på banan. Och förmodligen komisk. Fast mest tragisk ändå.
Sen då när golf-dramat/farsen äntligen upphörde så var det middag i självaste Stadshuset. Flott värre! Smoking! Gyllene salen! Uppträdanden! Andreas Johnsson var mycket, mycket bra.

Imorrn kommer M tillbaka. Hon har varit på Gotland en stund och har tydligen hållit kontakt med hamstern (som för övrigt döptes till Fly) på telefon. Hon säger att den börjar bli lite mindre blyg nu men att det fortfarande är rätt trist eftersom den sover nästan hela dagarna.

Nu ska jag skaffa Jon Jefferson Klingbergs nya bok.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Niklas!

Låter både kul och trevlig med en pro-am-tävling, spela med riktiga proffs och ha publik! Även om det inte gick så bra... (tragiskt enligt dig själv men så illa tror jag inte det gick!) så hoppas jag du kunde njuta av dagen! Hoppas också att ni fick riktigt god och smarrig mat i Gyllene salen!

Hur var ert golfväder idag? Hoppas ni hade bättre än vad vi har haft här nere i södern idag. Det blåser och regnar, helt plötsligt skiner solen och så blåser det ännu mer och sen regnar det igen. Väldigt omväxlande med andra ord!

Jag önskar M lycka till med lilla Fly! När M kommer hem från skolan på eftermiddagarna får hon se till att väcka Fly så kanske, kanske den kan ändra sin dygnsrytm - lite i alla fall!

Önskar dig en mycket trevlig kväll med din nya bok!

Kramar från Anna Karin

Anonym sa...

Tänk vad många Bobby Ewing det finns! En vän till mig är en. Fast hans frisör tycker att han börjar bli lite för gråhårig för att vara en riktig look-alike...

Camilla

Susjos sa...

Ja, det låter som du har haft det kul,trots tragiken eller om det nu var komiken?
Fast Stadshuset var väl bara trevligt!
Spännande med den där boken av John Jefferson Klingberg: "Jag tror vi behöver prata faktiskt", fler som läst den..har jag sett.
"provläste" den själv på adlibris hemsida.
Känner att jag också vill läsa den...

Kram
Susanne

Britt-Marie sa...

Hur gick golfen? Hyggligt eller katastrof? Jag läste ju nyligen om din hio i tidningen Svensk Golf! Hur duktig är du om du får lira proam? Själlv ska jag ge mig ut till Arlandastad i helgen om inte regnet dominerar...och hoppas brottas med någon bana dessutom.

Trevlig helg!

Britt-Marie

Anonym sa...

Bobby Ewing syntes inte i Kungsträdgården men
då och då även tigande "tigrar" och "Tigrar" ryter till..trots nervositeten
/Kr