söndag 10 augusti 2008

Söndags-snygg

I mocka.

3 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susjos sa...

Vilken helg! Kommer att ta några dagar innan man är i form igen *ler*....partajande hela helgen,puh! Känns att man inte är 18 längre...
Men men,man lever bara en gång...
Och sommaren är kort!
Dax att njuta av en härlig söndag,hoppas du gör det också!

Kram
Susanne

Anonym sa...

Hej Niklas!

Tack för Suede!! Vilken bra låt! En låt som man verkligen blir glad av! Jag har lite dålig koll på Suede men den här låten gav mersmak. Den lät lite av det "gamla go'a 80-talet" men är väl ca 10-15 år yngre. Den var bra, tack för den!

Söndags-snygg... Ja, jag är väl allt annat än snygg idag... Igår var det fint väder så då passade vi på att arbeta i trädgården. Jag klippte fem stora buskar vilket gör att jag har fruuuktansvärd träningsvärk i armarna idag! Regnet öser ner idag så det är en perfekt dag för att baka bullar. Yngste sonen fyller år nästa söndag så jag tänker passa på att baka idag. Träningsvärk i armarna får inte hindra mig från att knåda deg! Går här hemma och skrotar i "myspys-kläder" och bakar bullar! Söndags-snygg får jag vara på kalaset nästa söndag!

Kramar från Anna Karin

PS: Tack Susanne för att du roade dig för mig också i fredags! Det är kanske därför du fortfarande är så trött :-) !?! Har kollat in fredagens spelning på YouTube!!