onsdag 27 augusti 2008

Arbete och fritidOj, jag vet. Jag har inte varit så flitig i bloggvärlden de sista två dagarna. Har helt enkelt spelat golf istället. Kanske kan jag en dag försörja mig på det för i måndags vann jag en telefon eftersom min lilla boll plötsligt på ett partrehål hamnade läskigt nära koppen. Tänkte att om alla utslag i fortsättningen håller den klassen så...
Nu b lev det inte så tyvärr och om barnen ska få mat och potatis på bordet så får jag satsa på nåt annat istället. Bloggning kanske. Eller möjligen musik.

Mötte sångerskan med det röda håret på Hornsgatan. Hon seglade inte alls på ett moln utan såg lite bedrövad ut och berättade att Åke hade dött. Åke var världens största dvärgkanin. Små, korta typiska dvärgkaninsöron men en kropp som var mer som en...ja, flodhästs. Och den vägde kanske sjuhundra kilo. Eller i alla fall sju.
Sångerskan planerade begravning och sa att hon hade sorg och jag försökte trösta lite och talade på ett så inkännande och milt sätt jag kunde om livet och döden.
Hon log och visslade i alla fall lite när hon försvann bortåt Slussen. Så nån nytta gjorde väl kanske orden. Och Åke log väl i sin himmel. Om han får plats där.

Och slutligen - tack för alla intressanta kommentarer om flickorna Zandéns och Gyllenhammars utflykter i pannkakan. Undrar så vad de tänkte och om det hade varit skönt mycket Retzina till lunchen där de satt i Grekland och skrev och spanade på heta kex.

Och på tal om Retzina - Dulee Johnsson kanske borde gått till Elfsborg istället för till Israel...

5 kommentarer:

Ulrika Good sa...

Aha! Annelie Rydé är alltså en ex-kaninägare ;-).

Fia sa...

När det gäller golf vill jag hänvisa hit:
http://neverkeso.blogg.se/2007/june/

Sanna sa...

Kom ihåg när jag såg Rydé första gången i Måndagsbörsen när hon framförde "segla på ett moln". Kolsvart hår och minimal kjol med jeansjacka och kopiöst sminkad. Tyckte hon var sååå häftig! Och det är hon fortfarande!

På tal om Dulee så saknar jag honom på plan. Fattar inte vad Norling ser hos Ortiz, han är ju oduglig! Tragiskt ännu en gång på Råsunda med dessa fans som inte kan låta bli att förstöra för sina lag.
/Sanna

PS! Läste om Pia Sundhage att hon inte vill träffa president Bush och ta i hand efter OS-guldet. Stark kvinna som vågar stå för sin åsikt i stora USA. DS

Susjos sa...

Grattis till telefonvinsten! Men det är kul att du fortsätter blogga...och fortsätter med musiken!

Kram
Susanne

Imse sa...

Men grattis till vinsten!

Vilken tur att du kunde trösta lite. En del förstår ju inte hur ledsen man kan bli, när ett djur dör.

De där två skrivande damerna hade nog intagit en ansenlig mängd Retzina eller vad det nu kunde vara.
Såg att de skrivit en uppföljning, som var minst lika obegriplig.
Går de på nåt annat än Retzina? Kanske nåt för Socialstyrelsen att kolla upp och skicka ut en varning?