fredag 8 augusti 2008

Goodmorning racing lovers!


Vaknade halv sex. Fullständigt onödigt.
Låg och lyssnade på regnet och väntade på omsomning.
Och väntade och väntade.
Vid sex dök Albin Ekdals pappa upp i rutan. 
Kina. OS. Känns så långt bort och jag har svårt att uppbåda nån som helst entusiasm. Kanske kommer den när det drar ihop sig till hundrametersfinal.
Intervju med kulturministern som är på plats och nej, hon ville inte säga vad hon har för budskap till sina kinesiska kollegor. Fegis!
Slog över till svt då och då - det är ju så förbannat mycket reklam numera i fyrans nyhetsmorgon.
Och så fort jag får se den där jävla idioten i Bauhausreklamen (ni vet han som köper två cementblandare och yrar om att "jaså, har ni inga höööga priser!)) blir jag galen. Och lika galen blir jag när surkärringen som handlar på Lidl dyker upp. Förstår inte att nån ens vill handla där om människorna i reklamen representerar deras normalkunder.

Klockan måste varit runt halv nio när jag somnade om.
Ett sånt intressant blogginlägg detta blev...
Jag är Statler. Och Waldorf.

5 kommentarer:

Anonym sa...

rampfeber?att Dina "blogkommenatorskor" finns med i publiken?
OS känns overkligt nära OS i Moskva
slipper reklam-har ingen TV
/Kr

Susjos sa...

Godmorgon! Nyvaken och allt från pigg,så ser jag ändock fram emot kvällen :)
Babyboomen håller i sig märker vi på jobbet,och många vill visst att deras små barn ska till Gröna Lund !Alla barn födda just idag 080808,Stockholmarnas egen dag, får livslångt frikort till nöjesfältet! Go 08!
Halv sex i morse när du låg och funderade var det full rulle på mitt jobb,vi hade sprungit hela natten,och hinner tyvärr varken själva dricka eller äta,så jag var lite svimfärdig ett tag (Nu gnäller jag också lite..!).Strax efter sex så hjälpte jag till med ännu ett barn ut i världen,deras lycka när smärtan är över och de har det nyfödda lilla knytet i famnen är oslagbart!
Vad gör det då att jag jobbar övertid och regnet står som spön i backen och jag har ont i benen av allt springande under natten?
Nu har jag ju fått sova fem timmar,ätit min frukost och laddar om för kvällens höjdpunkt: få se dej i Kungsan!
Väl mött!

Kram
Susanne

Anonym sa...

Hej Niklas!

Jag vaknade också halv sex men var tvungen att gå upp direkt. Jag hade MYCKET gärna också velat somna om (och jag hade definitivt inte behövt vänta tre timmar på att kunna göra det!) men trött i hela kroppen fick jag kravla mig ur sängen. Halv nio hade jag varit på jobbet drygt en halvtimme och i full fart med dagens arbete!

Jag håller med dig om att det är sååå tråkigt med all reklam på TV. Barnen kan de flesta reklamsnuttar utantill och säger replikerna i förväg!

Apropå barn - Susanne, barnmorskor som du är guld värda!! Jag har själv fött tre barn och haft tre olika barnmorskor - alla lika gulliga och trevliga! Ni gör ett enormt stort arbete :-) !!

Hoppas ni alla Stockholmare har en bra, trevlig och rolig dag! Jag är lite avundsjuk på er som kan vara i Kungsan ikväll... Ni får roa er ordentligt och ha kul åt mig också :-) !!

Lycka till med spelningen, Niklas!

Kramar från Anna Karin

Susjos sa...

Puss på dej Anna-Karin! Lovar att ha kul för dej med ikväll!
Kram
Susanne

Anonym sa...

Halv sex... Det var ett tag sen man fick sova så länge. 5 sharp vaknar vår minsta loppa! Det är bara att gå upp för då leker livet enligt henne! Inte enligt mig...

Camilla