onsdag 8 oktober 2008

Dagens Smekande Smärta

3 kommentarer:

Susjos sa...

Jättefint! Som man gråtit av olycklig kärlek till denna låt med Nazareth!

Ha en bra onsdag!
Kram!

Anonym sa...

Hej Niklas!

Tack för denna vackra version av smekande smärta! Jättefin! Jag har också gråtit av olycklig kärlek till denna låt fast med Nazareth, precis som Susanne! Hörde faktiskt den så sent som igår. Jag hade precis hämtat dottern från ridningen, vi satt i bilen och var på väg hem, lyssnade på Lugna Favoriter och då kommer den - Love Hurts med Nazareth! Dottern sa direkt "Den här är fin - men väldigt sorglig och vemodig!". Och det är ju precis så den är, vacker men vemodig, smekande smärta.

Hur är det med poptönten idag? Antar att du fortfarande är glad som en lärka och stolt som en tupp efter den prestigefyllda vinsten igår :-) !! Golfbanan ligger fint, precis vid vattnet men en del hål är ju väldigt kuperade. Förstår om tanterna i bunkern inte syntes! Jag tog faktiskt mitt gröna kort på just den golfbanan!

Hoppas ni har lika fint väder i Stockholm som vi har här nere i Skåne. Det är en strålande fin höstdag! Det var frost i morse så jag var tvungen att skrapa rutorna på bilen men nu är det varmt och skönt!

Ha en bra dag!
Kramar från Anna Karin

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.