tisdag 7 oktober 2008

Vad ska grannarna säga?
Alltså så här när man sitter och kollar Aktuellt och det är allvarligt och ekonomisk kris och det samlas en massa gubbar (och en och annan tant) i Bryssel för att tillsammans lägga pannorna i veck djupa som Marianergraven. Då händer det att jag liksom tittar bort lite när vår finansminister nångång kommer och slaskar i bildkanten.
Jag vet att jag varit på det här förut men jag blir lite generad (ja, jag skäms en smula över att jag reagerar så och vet att det är en riktig vresgubbekommentar) och tänker på vad de där andra gubbarna (och en och annan tant...ja, kanske mest tanterna) säger till sina fruar (och en och annan make) när de kommer hem till sitt i Groningen, Aten eller Newcastle.
- Han där med hästsvansen och ringen i örat...såg du honom i tv älskling?
Frun (och en och annan make) mumlar nåt om hippie och skakar på huvet och det är det jag ser framför mig när jag önskar att den där ynkliga lilla svansen och den skönt coola ringen inte skulle varit just där i Bryssel.
Var som helst men inte där.

5 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Strandhs Mia sa...

"Dom där" i Bryssel kanske allvarligt ska lyssna på hippin med tofs och ring i örat.. för han är en hårding som vet hur man samlar pengar och fyller på i ladorna, till bristningsgränsen.
Men tänk vad känslig markanaden är .. det är egentligen bara gissningar och spekulationer och det gissas så hela jordgloben svajar !

Storarvid sa...

Det börjar nästan räcka med finanskris nu. Har även själv bloggat om det idag, men det blev så mycket så det är nog ingen som orkar lästa. Konstigt, när man väl börjar skriva är det som att fingrarna börjar gå av sig själva....
Joo marie, håller med allt verkar svajja... känsligt värre på många plan

Anonym sa...

Man vill egentligen inte ha synpunkter utsidan på det sättet. Det är naturligtvis helt annat som gäller... men ändå, jag håller med dej och skruvar även jag lite på mej där framför TV.n Det är inget som jag är stolt över men så är det helt klart. Man kan undra om han gör det med distans och mening???
Ninni

Susjos sa...

Asch,inget att hänga upp sig på,huvudsaken är att han agerar bra!

Kram!