onsdag 22 oktober 2008

Numera PA Söder
Swdenborgsgatan är, i alla fall mellan Mariatorget och Högbergsgatan, en väldigt bra gata. Bred. Liksom trevlig. Man träffar av nån konstig anledning nästan alltid någon man känner där. Det finns bland annat en tunnelbanenergång, en tobaksaffär, några fikaställen, ett bageri och en affär som tjejer gillar. De säljer skor och Odd Molly (fast det kanske är väldigt ute nu så de kanske inte alls säljer det fast det gör de nog...) och andra kläder och ljus och hon som är med i reklamen som ska få oss att inte byta bank utan skaffa en till jobbar där och talar trevlig skånska.
På Swedenborgsgatan ligger också Bistro Sud, en alldeles utmärkt liten krog som för en ganska lång stund sen på nåt konstigt, eller inte konstigt, sätt förlorade utskänkningstillståndet. Tråkigt, tråkigt tyckte många som hade haket som stamställe.
Roligt, roligt igen är det dock nu. För tillståndet är, sen en kort stund sedan, tillbaka och krogen är numera en filial till PA & Co. Med Gino och allt.

Nu väntar vi bara på att Johan ska öppna ett nytt "Kaffebar" i krokarna.

3 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Drömma-Lotta sa...

Jag måste bara säga att jag blir så SJUKT SÖDERSUGEN när du skriver om mina krokar.
Det gör nästan fysiskt ont.
Hinner upp först i dec men då blir det klackarna i taket å tjusigheter samt vänfikor runt Maria och Vitan :)
Intressant läsning om relationer och "ge upp" vs inte. Avhåller mig dock från att svara, känner mig för färsk i många avseenden..
Ciao från Lo

Anonym sa...

och så är det en trevlig promenadväg om man ska till "Black and Brown" :)