torsdag 2 oktober 2008

Kaffetårar

Gav för en stund sen Mellqvists Kaffebar en chans igen. Bara för att ännu en gång konstatera att kaffet där är för jävla äckligt. Beställde denna gång en dubbel Macchiato med snudd på löjligt lite mjölk och det smakade liksom...salt. Iouuouäääh!
Ja ja, jag vet att det är ett riktigt i-lands-problem och jag hade själv fått ret på ett sånt här inlägg om jag läst det i någon annan blogg. Hade tänkt "Idiot! Skaffa ett liv och sluta klaga!"
Ja jag ska. Sluta klaga.

Det är syndare om den här killen. 
Men...what goes around comes around.
Här är ändå lite tröst.

5 kommentarer:

Storarvid sa...

Det förefaller nästan som att det är bättre att göra som vi andra vanliga, att inte ha några pengar...Det är de typer som gestaltas i det du lagt upp som är en stor del i den kris världen befinner sig i nu.
nää det är sant, det BÄSTA som finns i livet KAN inte köpas för pengar och paradoxalt nog är det dessutom gratis.

Anonym sa...

...men nu är inlägget på din blogg, du är om vanligt accepterad/förlåten för eventuell ytlighet och alla vill torka dina tårar!
Det ekonomiska läget är nog smärtsamt för många men även det kan ses som ytligt eller åtminstone inte livsviktigt. Man kan inte bli mer än mätt. Och det är ju tur att varken hälsa eller kärlek går att köpa.
Ninni

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Storarvid sa...

rättelse.
Angående det där med alla vi andra o inga pengar var det lite ironi.
Även jag har förlorat en del på detta som jag inte kommer få tillbaka inom överskådlig tid. Självklart drabbar detta ALLA....

Susjos sa...

Är det en napp där på bilden?? Hihi! Trösterikt!

"Maten på den här restaurangen är förskräcklig, och så små portioner sen!" / Woody Allen

Han har sagt mycket lustigt den där Woody:

"Sex mellan en man och en kvinna kan vara underbart – förutsatt att du kan pressa in dig mellan rätt man och rätt kvinna."/ Woody Allen

Kram!