måndag 6 oktober 2008

Ordentligt på fötterna

På ett konstigt sätt blev det här plötsligt - och mycket tillfälligt - en modeblogg.

7 kommentarer:

Storarvid sa...

Skor är ett problem ibland. Vi har en hall, stor som en halv telefonkiosk, 5 i familjen, alla har 2 par framme det blir 10 par altso 2 st skor. Dottern, som är mode freak ska dessutom ha ytterligare MINST 5 par, altså 20 skor extra framme. Varenda dag ska man snubbla över detta....
Men visst.. nu i höststormarna ska de fram igen.. O NYTT ska det vara, åtminstonne om man är en 15 årig tjej. Trots att hon har hundrafemtielma par skor sitt rum med. Jag däremot är glad om bara fötterna är torra o varma. 2 par framme räcker gott. Tycker JAG altså. Tänk så olika vi människor är....

Susjos sa...

Är det dina allihopa..hihi..
Mycket snygga i alla fall, någon dock lite smutsig.
Jag känner igen problemet Jonas,med många skor i hallen...med två tonåringar hemma,och deras kompisar,ja då snubblar man lätt in och ut ur hemmet..

Kram

Anonym sa...

Kalispera! Jasso, Niklas!

Hej! Har precis kommit hem från en veckas semester i Grekland! Jag och min man har varit på Samos, solat och badat och haft det otroligt varmt och skönt! Det var underbart härligt att få en veckas sol så här innan vintern... Du har verkligen varit flitig här på bloggen ser jag så jag har mycket att läsa och ta igen :-) !!

Jag håller med Jonas och känner verkligen igen mig! Vi är också fem i familjen och jag och dottern är duktiga på att ha många skor framme... och det är inte bara skor man snubblar på i hallen... Skolväskor och jackor kan också ligga lite hur som helst ibland! Av någon konstig anledning så ligger det alltid mycket grejer i hallen. Snygga skor på bilden är det i alla fall!

Önskar dig - och alla andra - en bra, solig och fin dag!

Kramar från Anna Karin

Drömma-Lotta sa...

Mycket hög modegrad, well done :-)
(Som om jag vore ett orakel men iallafall).

Jo, jag tänkte att du borde ta med dig alla dina fd mammor och fira dem, mig och 4 andra tjejer på Berns den 9/12.
Ja och alla andra som har vägarna förbi Sthlm vid den tiden..
Fin vecka önskar Drömma Lotta

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Snygga skor! Har du så många?
Herrar brukar annars ha ett par eller högst två.

Strandhs Mia sa...

Ser att du gillar en viss modell... fast i olika färg ! :-D