söndag 26 oktober 2008

Är det långt till midsommar?


Det heter tydligen inte vintertid utan normaltid.
Spelar ingen roll.
Jag hatar den ändå.

9 kommentarer:

Anonym sa...

*tröstar* du får snart slösa lite energi och tända fina juleljus och stjärnor i fönstren. Och har vi tur så kommer det mycket snö som stannar kvar (inget blask, då kan "du där uppe" skippa snön)och då blir det iallafall lite ljusare.
Sen går det fort, snart rinner det vårbäckar och fåglarna kvittrar, människorna samlas på gator och torg för att låta sig smekas av solens försiktiga värme... dröm Niklas.. dröm !!
Ha det gott..

Suzesan sa...

Förrrr långt till dess. Toklångt. JU mer man tänker på det ju längre blir det.
Åhhh nu längtar jag till midsommar.

Bada och gå barfota.
Ha en bra kväll
Puss Kram
/Susanne i Halmstad

Anonym sa...

Medhålles. Nu börjar det riktiga mörkret. Undrar hur man ska stå ut, ända till april?

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Krys sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Mörker har vi ju i blodet, som AIKare, Juvefans, Hotspurs. Idag lossna det. Nu satan vinner vi ligan. Come on you SPURS.. Arslena på Onsdag, då är jag nog tyst...
/ Stefan

Anonym sa...

Amen!

Susjos sa...

Klockan är 06.10...snart får jag gå hem och sova. Ute är det VÄLDIGT mörkt fortfarande. Många träd är nu helt kala...håller med dej fullständigt...hur ska man stå ut???!! Ljusterapi kanske?

Kram!

Anonym sa...

Hej Niklas!

Jag håller med dig och alla de andra som skriver här och inte gillar den mörka vinter-/normaltiden. Vi är många som inte gillar denna mörka, gråa, trista tid så vi får väl helt enkelt hjälpas åt att ta oss igenom de närmaste månaderna! Du, Niklas, underhåller oss med din fantastiska blogg och vi andra får underhålla dig och varandra med diverse kommentarer! Vi får skriva värmande ord, mysiga tips, spännande berättelser, goda recept och annat smått och gott som kan värma lika bra som en yllefilt och sprida ljus och glädje som stjärnorna på ett mörkt himla valv!!

Många värmande kramar denna höstdag från Anna Karin