torsdag 30 oktober 2008

Ett sånt väder vi har fått...
Talade just med han älgjägaren. Dock inte om jakt utan om vad det ska bli för väder i helgen. Och om varma kläder och snorhala vägar.
Läste nånstans igår om att vi tänker mellan 50000 och 65000 tankar om dagen. Små små blogginlägg från hjärnan till hjärnan liksom. Väldigt, väldigt många faktiskt. Undrar hur de är uppdelade? Hur många handlar om väder? Relationer? Bekräftelse? Sex? Kärlek? Jobb? Hur många tankar är goda? Hur många är onda? Glada? Arga? Sorgsna? 
Nu var det dock väder vi talade om - detta kära gamla samtalsämne. Vad gjorde vi utan det?

Om fotboll talade vi också eftersom han var i Göteborg. Som, om BP lyckas ta sig upp igen, tillsammans med Stockholm nästa år lägger beslag på hälften av platserna i Allsvenskan. I år är det "bara" trettioåtta procent...och så vinner Kalmar!

3 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej Niklas!

Ja, ett sånt fruktansvärt väder vi har fått!! Det regnar och blåser och det har till och med varit snöblandat nu på eftermiddagen! Fy så hemskt! Jag vill iiiinte gå ut - men jobbet är slut för idag så det är dags att ge sig av hemåt. Måste ringa och boka tid för att byta mina bildäck - tycker inte om att köra omkring med sommardäck när det är halt ute!

Ha det så bra i höst-/vinterrusket. Tänd många ljus och ha det mysigt!

Kramar från Anna Karin

Anonym sa...

Tankar - är onekligen intressanta -precis som ord.

Jag själv fullkomligt "hatar" order "förutsättningslös".
Ett förutsättningslöst möte är för mig = ett möte utan förutsättningar.

Vill du ha förslag på teman för kommande månader (har noterat att du haft lite olika teman )- så är mitt förslag ORD. Bra ord, konstiga ord - ord som t ex förutsättningslös :)

Kan du och\eller dina läsare hjälpa mig att hitta ett bättre ord en "förutsättningslös" vore jag naturligtvis oändligt tacksam.

Tjingeling! CIA-Ann