söndag 26 oktober 2008

Mittbena


I bakgrunden skränar någon människa ABBAs "Money, money, money" och möjligen har jag hört den för många gånger i original för att kunna uppskatta denna tolkning. Anar att det är Idol som går på repeat. Och ärligt talat - det låter helt för jävligt!

Att toleranströskeln är låg kan också bero på att jag var på bjudning igår kväll och inte riktigt hunnit ikapp mig själv. Mycket trevligt var det dock.
Jag snappade exempelvis upp en lärdom av en gammal kollega som själv kan ha plockat med sig den under något uppdrag i Geneve eller så. Tänkte att den kunde bli dagens kunskap.
Nu är det väl inte direkt rymdforskning vi talar om, men ändå...
Han, som inte har så mycket hår kvar på huvudet, fingrade lite på min vita skjorta och sa:
- Sån här var det längesen jag hade på mig.
Medan jag registrerade att hans egen var svart berättade han att en vit skjorta alltid måste ramas in uppåt på nåt sätt. Av hår. Att det annars blir som om allt ovanför kragen bara försvinner ut i tomma intet. Man blir otydlig som person.
Sa han. Som har koll. 

Så ett tips till Filippa. En svart skjorta till Fredrik på Fars dag!

7 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susjos sa...

Jamen då blev ju vit skjorta bra på dej! ;)
Skjorta är snyggt,både vit och svart och andra färger...
Jaha..så var det vintertid,och jag jobbade i natt,och det var fruktansvärt! En timme extra....den var riktigt lååång i natt! Var väldigt trött och oredig i huvudet när klockan äntligen var 07 och morgongänget kom och tog över! Puh! Och de stackars mammorna i värkarbete som fick kämpa en timme extra i natt...inte kul!...
Nu ska jag rusa iväg och köra lite jympa innan det är dags för natt 3 på jobbet. Känner mej lite sliten,men i morgon är en annan dag!
Ha en trevlig fortsättning på söndagen!

Anonym sa...

Hehe, jag hänger med i idol 08 (ganska bra) tycker jag.. men kommer aldrig ihåg juryns namn (har svårt med andra främmande folks namn också)... ändå vet jag vem du menar, som tur är. Jag vet inte riktigt var gränsen går för vad och hur mycket jag borde skriva här som kommentar åt dig men jag hörde någon av dina låtar på pappas gamla skivspelare ikväll, lyssnade på ditt album "Om!" en del när jag var liten.. det förde nog tillbaka några glömda minnen :) Och ja, man bör väl nog bära mörkt om man lite hår har.. // En ung finländare =)

Anonym sa...

Ja, årets Idolupplaga är rent förskräcklig!

anki sa...

Instämmer med Susjos,skjorta är alltid snyggt.
Hörde också denna låt på idol,det var inte bra... Tycker inte direkt någon är så där kanon i år.
Försöker få upp värmen i kroppen efter 3 timmars spårträning med hund i ösregn. Ni får ut och spåra sedan med M:s hund,är kul,men vädret kunde vara bättre.
Ha en bra kväll
Anki
P.s Suzesan vi fyller på samma dag,fast tror att jag är äldre -59:a.

agnes i Lund sa...

Kul bild! Skulle vilja veta vem som gjort den. Källa?

Anonym sa...

Men om allt ovanför kragen är solbränt?kommer det tillbaka från tomma intet?
/Krys