tisdag 28 oktober 2008

Lugnt muttrar dagen
Höstlov är inte så dumt.
Lång, lat morgon och inget barn som behöver akutväckas och langas iväg till institution.
Regn mot rutan.
Morgontidningar som väntar på sällskap.
Så småningom vinterdäck och i fjärran en alldeles härligt rörig tisdagsmiddag.
Bra.

5 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Hej Niklas.
Gillar din blogg. Du skriver väldigt bra. Funderar på att lägga upp den som bubblare i min recensionsserie av Svenska bloggar.

Du kan läsa den här:

http://beiersdorfbloggen.blogspot.com

MVH,

Klaus

PS. Akta dig förresten, apbröderna Skalman har utannonserat någon slags tävling där de ger 10.000 till första person som häller en öl över dig.
DS.

Susjos sa...

Visst är det härligt med höstlov! Idag har jag och mina höstlovslediga killar varit i dina hemtrakter d.v.s Mariatorget ;) Svågern bor på Brännkyrkagatan,och lunchen intogs på Restaurang "Blå Dörren"....god husmanskost. Älskar södermalm...trots att det regnade en del idag...

Ha en trevlig tisdagskväll!
Kram!

Anonym sa...

Hej Niklas!

Låter alldeles underbart med en ledig dag! Höstlov är inte dumt alls! Tyvärr kan jag inte vara ledig själv men unnar naturligtvis alla andra att ha ett slappt och skönt höstlov! Här har varit fint väder idag, solen tittade fram en stor del av dagen. Men det har blåst riktigt kallt så det känns att november snart är här. Visst är det härligt att ta en lååång frukost, läsa tidningen i lugn och ro och mysa samtidigt som vinden viner utanför och regnet slår mot rutorna!

Kramar från Anna Karin

Lyckliga Hon sa...

Ja, visst är det härligt. Ungar som går i pyjamas hela dagen och är stora nog att vara ensamma hemma medan den arma mamman måste jobba och möta ihjäl sig...

Men idag är det lågt tempo och stor kaffekopp som gäller. Och pyjamas :)