fredag 7 november 2008

Varm eller kall sång?

Fredag igen. Veckorna är som tvål. Det känns som om de halkar ur greppet innan man ens hinner packa upp dem. Väntar in de som hänger här varannan. Kanske till och med den stora långa kommer på besök. Ser framför mig en pastamiddag med barn och kompisar och syskon och ja...hur många som helst faktiskt. Sådär härligt rörigt som det kan vara på film. Som ett varmt och rött filter på linsen. Samtal som flyger över bordet som vilda men glada fåglar och riktigt sagolikt goda tomater som smakar Capri. Och självklart Mozzarella och en olivolja från himmelen.

Sen säger S att de ska se Idol. Såg Desmond Child - specialappearancesupersongwriterjurymember - på morgon-tv imorse. Svårt störd över att Lars inte hade nån lust att sjunga nån av hans låtar.
- I want to sing a real rocksong, lär han ha sagt till Mr. Child. (Är inte uttrycket Mr. Child ganska kul förresten ...?)
Ska hur som helst bli spännande att se vad "a real rocksong" är för något.
Och vad Lars ska ha på sig.
Eller inte ha på sig kanske...
Och TV4 ler i smyg.

5 kommentarer:

Jonas sa...

Nicklas skrev ordet.
"specialappearancesupersongwriterjurymember"
Jag säger, visade detta ordet för en kompis, Henrik här på jobbet o bad honom uttala det, han sitter fortfarande, han stammar nämligen.
(Skrivet med tillstånd av "Henke")

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
anki sa...

Hej
har varit på matmässan idag i älvsjö.Blev inspirerad att laga massa god mat. ska göra en sallad med vitbalsamvinäger och olivolja med citron och ingefära. Var riktigt gott. Det var Simon och Tomas som stod och sålde,ni vet inredningsnissarna. Var på god väg att fråga om dom inte kunde komma hem och göra om hos oss.Men så blev det inte. Sen iväg och handla mat,då träffade jag Monika Ahlberg som stod och demonstera mat. saffrans fisk med Risotto,det blir morgonens middag,var gotti gotti.

Ha en trevlig kväll med barn och vänner.
Kram Anki

Anonym sa...

Jo, veckorna är verkligen som tvål och till och med åren är lite halkiga numera. Blir som vanligt lite avundsjuk när jag hör din beskrivning av "hur många som helst" runt bordet. Det är väl det enda jag verkligen ångrar... att jag inte fattade själva meningen... hade velat ha en stor familj med en massa liv och rörelse...
Men visst har vi det mysigt ändå, gos och fredagsmys i soffan, samma TV program som de flesta och det bästa av allt sovmorgon. Fredagskänslan är speciell.

Fick aldrig användning av lassot och konferensen var ganska onödig, i vanlig ordning, rolig shopping och ett avbrott i vardagen var ändå uppskattat.
Trevlig helg alla. Kram. Ninni

ika sa...

mr child ja det var ett roligt namn, får mig direkt att tänka på en liten 7 månaders bäbis i basker keps vid namn herbert