fredag 16 januari 2009

En kaka utav sand så stor som SvealandDet är liksom som att vi bara klarar en enda sak åt gången. Och eftersom det bara är en enda sak så ska vi ha så mycket som möjligt av den.
Nu snart ska vi ha melodifestival igen. Den kommer - som vanligt med massivt bistånd av kvällspressen (när ska det förresten sluta kallas kvällstidning?) - vältra in över landet som det där trollet i sången.
"Det lade sig i Småland med huvudet på Åland och fötterna de var i samma stund i Lund".

Trollets katt - den där som hördes jama långt  bort i Yokohama - har enligt säkra källor redan ätit upp Idol-Kevin och satt klorna i Elisabeth Höglund.
Bäva månne Robert Wells!

Rean utread. Nu semlor i skylten. De räcker åt alla och vi har fler på lagret. En jävla massa mandelmassa har vi. Finanskris och lågkonjunktur...nänänä för det var inte sant för det var inte sant för däremellan kommer...

En sak i taget.
Blicken nu riktad mot Hudson-floden.
Gaza?
Kolera i Zimbabwe?
Varsel?
Glöm det!

Ring och rösta!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det du beskriver är så sant. Är inte säker på om det är bra eller dåligt. Det är svårt att balansera,vi har fått ett liv och måste ju ändå leva det så att vi mår så bra som möjligt... utan att vara blinda.
Extra stor kram; Ninni

Suzesan sa...

Min son stod bredvid när jag öppnade din bloggsida.
Jag skrattade så visade jag bilden. Minen var oslagbar.Han sa "Åhhh vaaaad gott" Just så! Han älskar semlor/Fastlagsbullar.

Heja Elisabeth Höglund och Magnus Samuelsson... och heja Robert Wells. Jag känner de flesta i hans lag. RW:s
Därför blir det ett lätt val.
Melodifestivalen ja. Hoppas du har med en låt iallafall så där är nån att rösta på.
Ska vi ha fest när vi firar ett år på bloggen.
Bli berusade och hångla hahaha. Snääääälla schyssta;)
Förlåt. Skojar jag?! Näää. Jo lite. Svårt att svara på det där.
Vad tiden går fort egentligen. Tänk som vi alla pustade oss igenom november bara ....som en lång uppförsbacke med cykel utan att sätta ner foten en enda gång. Nu är det bara resten kvar! Så fort.
Kul beskrivning det där med trollet. Den hade jag glömt.
Ha en bra fredagskväll!
Puss Kram
XXX
/Susanne i Halmstad

Din son sa...

Eller varför inte en Kaká utav sand stor som Manchester?

Jonas sa...

Angående Hudson floden. Skapligt skicklig pilot, men i ett sådant läge räcker det inte med att han är skicklig. Han MÅSTE ha MASSOR med tur. Tur att han tog sig så långt som han gjorde, Tur med vind och kastvindar, tur med sikten. Framför allt TUR att ingen Båt, Fartyg eller färja befann sig just där han tog ner den två motoriga Airbus 320:n.
(Vi tillverkar rodren till detta flygplanet här på SAAB i Linköping faktiskt)
Tänk vad hårfin gränsen ibland är mellan att bli hjälte och vara den som orsakar en katastrof

Josef Boberg sa...

"Den kommer - som vanligt med massivt bistånd av kvällspressen (när ska det förresten sluta kallas kvällstidning?) - vältra in över landet som det där trollet i sången."

Skärpning med val av språk ombedes !

Det var väl länge länge sedan som kvällstidningarn/kvällspressen var en kvälls(des)information till allmänheten = som kunde köpas i kiosken först efter ca kl 15.00 - eller ?

Susjos sa...

Underbar barn visa...Den sjöng jag gärna och ofta för barnen när de var små..."Ett gammalt fult och elakt troll det var en gång...

Och det du skriver...ja,sant igen!Vi lever i vår ankdamm..förhoppningsvis inte för blinda...
Melodifestival...som jag älskar! Tradition "deltävlingar" kommer nu upp igen,(för 4:de året)Förra året var jag som sagt i Karlskrona,käkade ju frukost med dej bl.a *ler*
I år ska Skellefteå få den äran, troligen blir det väl inte artisthotellet i år...hihi...men vi kommer att ha kul jag och väninnan,det har vi alltid!
Hoppas du har en fortsatt trevlig fredagskväll i vår ankdamm...

kram