söndag 28 september 2008

Bengtsson är bäst!


Så rättvist och härligt att det var en riktig idrottsman som vann den här tävlingen på Öland. Och eftersom han är världsvan och legendarisk tennishjälte så var tacktalet en biff han galant landade lika säkert som ett tie break. I grön kavaj (självklart) mottog han människornas jubel.
Nu nyss hemkommen till rum 572 och M har slocknat. Hon vann förresten pris som bästa caddy. Tre kilo godis. Som hon gick runt och bjöd gubbarna på sen. Brukade det inte vara tvärtom förr i tiden? Och ska man i detta fallet varna gubbarna? Alltså att de inte ska ta emot godis av okända tioåringar...

Innan den stora drivern slår ut mig på sömnens mjuka och sköna fairway tar jag en koll på vad som hänt i världen.
Mycket tråkigt att Paul Newman lämnat oss. Såg om "Blåsningen" för nåt år sen och slogs återigen av vilken bra film det är. Och hur bra Redford och Newman är. Och snygga och coola.
Vem skriver den första låten om Paul Newmans ögon? Bette Davis har inte en chans.

Imorgon E22 och sen höger vid Norrköping.

5 kommentarer:

Suzesan sa...

Grattis M. men Niklas vad fick du för pris. JO gubbarna måste varnas. Men godis är gott.

Nuuu kom viii hem. Bra tid tycker vi. Jag och min väninna. Äntligen. Det gick bra att gå utan skor. Strumporna höll nästan hela vägen hem. Vilken kväll. Så roligt.Jag har skrattat konstant sen klockan halvåtta.Tills nu.Imorgon flyger jag hem nån gång vid fem. Synd jag inte kunde stanna längre. Vilka härliga människor jag träffat och vilken härlig stad. Hade jag kunnat så hade jag pendlat.Nu ska vi sova för vi är inte nyktra(min väninna säger att hon är nykter men det är en vit lögn)

Ha en bra hemresa kör försiktigt
Puss Kram
/Susanne i Halmstad

ika sa...

Grattis M, bästa Caddy är inte dåligt..låter inte så i alla fall även om jag inte kan något om Golf. men hur gick det för dig Niklas tillsist i Tävlingen då?

Anonym sa...

Så sant, mot Paul Newmans ögon finns inget som kan mäta sej. Redan i mycket tidig ålder blev jag såld på dem. Vilken tillgång för en människa. Hoppas han fick leva ett liv som han var nöjd med.
Ninni

Fia sa...

Hahaha! Hotbilderna förändras ständigt! Inte har gubbarna insett att de ska passa sig för småtjejer som bjuder på godis. Farorna lurar överallt.
Men jag hoppas att hon inte försökte visa dem sina etsningar?

Susjos sa...

Blåsningen,ja vilken film, borde man se om! Minns att jag såg den på Palladium i Hofors för många år sedan,mycket bra!
Paul Newmans ögon är blå,mycket blå...inte mycket som kan mäta sig mot dem! Men jag minns att jag var mer såld på Robert Redford..trots allt!

Du verkar haft en toppenhelg på Öland,och även dottern!

Kram!