tisdag 4 mars 2008

Badcar


Lite skruv har klimathot och växthuseffekt tagit. Läser att nu är bara tio procent av alla nya Volvos som säljs bensindrivna. SAAB:ar som drivs med vanlig soppa säljs det ännu färre av.
Om det stämmer har jag ingen aning om.
För statistiken kommer från Bil Sweden. Ursäkta, men Bil Sweden...

Undrar vad fälgkors heter på engelska?

3 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ica sa...

Fälgkors på Engelska= A cross-armed wheel brace

Anonym sa...

Ciao,
tänk vad många tankar man hinner tänka på en dag....många blir det,
roligt att följa vad som du spånar om...Kärringbutiker i Hornstull, ja men det finns ett bra gym där i närheten också(trevligt med eget tjerum att träna i), öppet dygnet runt, men där låg väl inte ungdomsgården...
Ungdomar/vuxna ja, förr hade man tid på ett annat sätt med varandra och familjen - idag finns tid men det är en annan värld...hetsjakt på att se bra ut, tappa kilon etc. kryper ner i åldrarna...var är de vuxna som ska finnas där ? Du är ju i alla fall en sund förebild, tror jag ?
Miljöbilar i all ära, det blir väl skatt på skatt på dem med snart, som om du sparar till pensionen på en gång skattade pengar...
Men har du tänkt på "naturkött" ?
jag trodde att det var så bra för tjurarna att gå fritt på stäppen i Argentina å Brasilien, men icke då de hugger ner regnskog så att klimatet försämras och alla transporter runt jorden innan det säljs...ajaj aj då!
Många tankar blir det !

Nice evening to You :)