torsdag 20 mars 2008

Ingen är förvånadAIK slog Djurgården med 2-0 igår. Visserligen bara en träningsmatch i Portugal men ändå...alltid, alltid, alltid lika skönt att dänga till just dem.
Läste i DN att Kalmar tydligen är favorit till guldet i år och det kan kanske vara ett tips till er som inte lämnat in bidrag till tävlingen "De fyra första".

När vi ändå är inne på sport - vi har nog alla mål i livet men ibland blir det inte riktigt som vi tänkt oss. (Jag har snott klippet från den här alldeles utmärkta bloggen. Tack Grabbar!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Niklas!
Kul att AIK slog Djurgården igår - grattis! Själv har jag inte satt mig in i fotbollen ännu, känns som om säsongen börjar tidigt! Jag är fortfarande inne i hockeysäsongen - måste ju följa mitt Brynäs... De vann faktiskt igår de också, jippie!! Men jag vill naturligtvis vara med i din tipstävling "De fyra första". Kommer med mitt bidrag vilken dag som helst!
Tack för klippet om Vesa Toskala, den tafatta målvakten! Vilket mål - häftigt!
Hoppas du har en bra, solig och trevlig dag. Här i Åhus har vi väldigt omväxlande väder, det snöar och solen skiner om vart annat, väldigt omväxlande som sagt.
Hej så länge!
Kramar från Anna Karin

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susjos sa...

Tack för tipset om Kalmar *ler*. Jag ska läsa sportsidorna så kommer jag snart med en lista...

Stackars hockeymålvakt..
Jag e glad att mitt leksand nu ska ta sig till elitserien..å vilken hemsida de har! Kolla in den!!

http://www.leksandsif.se/kvalstart2008/leksandif_flash.html

Puss&Kram
Susanne i S-tuna