söndag 30 mars 2008

Ljus och mörkerSommartid. Äntligen! Det är något alldeles speciellt med den där timmen man förlorar. Att de ynka sextio minuterna kan skapa så mycket ljus så man blir alldeles lycklig.

En klarblå himmel över Stockholm när vi tog oss ut till Solna. 26 och ett halvt tusen pers på allsvensk premiär och många bekanta ansikten som strålade ikapp och som berättade om pirret i magen och "så härligt att det äntligen är igång". M med AIK-mössan nästan ner över ögonen satt bredvid en Johan Mjällby som levde sig in och spände fötterna när det drog ihop sig till närkamp på planen. 10-åringens analys i halvtid: - Ja, det går ju inte så bra, men det är kul!
Ja det ÄR kul. Men! Trist också.
Vi måste sätta chanserna. Nästa gång - då jävlar!

Efterlyser lite sköna aprilskämt, så har ni några får ni gärna dela med er.
Och imorgon är påsklovet över. Livet börjar om. Tidigt. Och 0-0 är inte att tänka på!7 kommentarer:

Anonym sa...

Tusan oxå! Får sjunga AIK-sången, sitta brevid ikonen Mjällby och solen lyser över Råsunda. Kan man klaga?!
/Sanna

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Suzesan sa...

Jo en till: Jag läste i lokaltidningen för några år sen att de kommit på en pestoplanta. Det var riktigt roligt. Det var många som gick på det. Det var så att det var begränsad tillgång på dennna första. Så det var "först till kvarn" till plantskolan och det var en liten kö där på morgonen. Det var en lång beskrivning och trovärdig...om hur svårt det var att få upp pestoplantan! För de som inte vet vad pesto är egentligen så var det ju rätt i fällan. De hade också små recept på vad man kunde ha pestobladen till hahaha.Jag skrattade länge åt den. Jag sparade den artikeln. Jag får kolla om jag har kvar den.
Puss kram
/Susanne i Halmstad

Jones sa...

Ja, nu är våren här och äntligen är det igång! Ikväll bänkar jag mig på Berhn arena för att se när mitt ÖSK möter Trelle. Det är bara en sak som gäller - vinst. Inget annat räknas. Längtar till avspark.

Niklas Strömstedt sa...

Nej Sanna, man kan inte klaga då...

Ica sa...

Sydsvenskan lurade i Malmöiterna förra året att Påven skulle komma till Malmö Latin skola...

Susjos sa...

Apropå Aprilskämt...minns i början av -70 talet när någon tidning sa att om man satte nylonstrumpan framför sin svartvita TV,så skulle man få färgTV!!! Kommer ni ihåg??

Kram
Susanne