fredag 28 mars 2008

Simsalabim!

Finansminister Anders BorgDe har naturligtvis tre hundar, Kex, Flex och Rex. Familjen Ensamsson. Mamma Vendela och barnen Alex och Mona. Vi snackar Sims och de bor i ett gult, ganska avlångt hus. (Det blev så för att övervåningen byggdes först...???)
Var Vendelas man är kan ingen svara på. Han kanske är flygkapten eller så. Men fru Ensamsson saknar honom tydligen inte - vi vet inte riktigt för det är svårt att få reda på vad hon egentligen känner.

I staden finns åtta djuraffärer och ett kasino förutom alla privatbostäder. Lite oklart alltså var man köper mat. Eller äter alla Whiskas kanske...?
M är just i färd med att låta sin sextonde familj flytta in. Tidigare ingick jag i en familj men jag brann opp. Men sen återuppstod jag visst igen. För det var inte sejvat.
Undrar om det här riktiga livet är sejvat?
Och M säger att hon har koden till pengarna så att ingen någonsin behöver vara fattig.

Så Anders - skicka dit Maud Olofsson - det verkar finnas barnbidrag att spara.

4 kommentarer:

LenaLundberg sa...

Det är så sjukt..

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susjos sa...

Hihi, Sims är kul! Minns när killarna var lite yngre och byggde de konstigaste hus,och man fick inte glömma bort att gå ut med soporna,då kom det flugor som irriterade..

Vilken härlig låt med Don Henley!
En till låt på din skiva som jag tycker om är : "Ska vi hålla om varann då?"

Kram
Susanne

Anonym sa...

Hej igen!

Mina två äldsta barn har spelat Sims en hel del. Det fanns alla möjliga slags familjer och hus, de åldrades, dog och det föddes andra om vartannat!
Bra kommentar om Maud och barnbidragen... Skicka henne till Sims underbara värld så kanske hon kan lära sig var man får tag på alla förmögenheter som tydligen ligger gömda här och där. Då kan vi spara in många barnbidrag, eller? Säg bara till Maud att inte glömma bort att sejva!

Ha en trevlig kväll!
Kram, Anna Karin

PS: Den där koden som M har, så ingen någonsin behöver vara fattig, tänk om den fanns riktigt på riktigt, in the real world... Tänk om..