torsdag 6 mars 2008

Senaste nytt5 kommentarer:

Anonym sa...

Naturligtvis kommer allt att bli bra! Det gäller bara att ha en positiv livssyn och tro på det bästa - så blir det bra! Visst blir det bra, eller hur? Jag skrev precis en kommentar till ditt förra inlägg men jag skriver en gång till: Din blogg är mycket, mycket kul och trevlig. Du skriver så otroligt underhållande och hittar alltid en massa roliga, underfundiga bilder och filmer!
Tack för din blogg ;-) !!
Kramar
Anna Karin

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
et sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
et sa...

Jag läste i tidningen att de mest populära bloggarna för kvinnor handlar om mode och smink (det bär mig emot att då få lov att erkänna att Carolina Gynning har haft rätt hela tiden om oss svenska kvinnor). Männen vill helst läsa om politik och ekonomi Så sitter vi då här och undrar hur det kommer sig att MaktensKvinnor är så få. Well. Jag tycker inte om att vara "hooked" på saker som är tidslukande och som gör mig "uppkopplad". Typ tv-serier, sajter mm. Men det är helt underbart att läsa det som någon skrivit som har tänkt och klurat och listat ut eller helt enkelt bara öppnat minnenas skafferi! Som Herr Strömstedt gör i den här bloggen Den är så vidunderligt läsvänlig, själavarm, levnadsvärdig och livsöm. Ett av de mest rovaggande uttryck jag vet är "Allt kommer att bli bra"...... Mormor sa så. "Allt kommer att bli bra, ska du se". Och hon hade rätt. Varje gång.

Susjos sa...

Håller med föregående blogginlägg...underbar ljuvlig läsning som du skriver/visar Niklas! Har längtat hela dagen ( och kvällen) att äntligen få tillgång till datorn för att få läsa din blogg!
Tack för idag!
Kramar
Susanne i S-tuna