onsdag 26 mars 2008

Den var aldrig inne

image52
Alltså det finns många sätt. Många förklaringar och inte minst, många bortförklaringar. Som han, sjungartisten som efter att han lagt sillen i galen hall (nudge, nudge) fick förkylning på fel ställe. Han sa till sin lagvigda att "du älskling, jag börjar känna mig lite krasslig och doktorn trodde det var halsfluss typ så han tyckte att du också, i förebyggande syfte, skulle sätta i dig en dos Vibramycin, som är så gott. Här ska du se gumman, jag har redan varit på apoteket...vi ska ju på semester snart och det vore ju tråkigt om..."
Om hon svalde kuren och storyn vet jag inte, men de är fortfarande gifta tror jag.

Idag berättade mitt lunchsällskap en annan hisnande historia som jag ska försöka göra bloggvänligt kort och koncis.
Frun bortrest. Mannen insnärjd i ny brud som tror att han är frånskild med fyra barn. Ny brud, som inte är från trakten ska bo i lägenheten där frun alltså inte är just nu. Mannen måste alltså bli av med fruns alla klänningar, kjolar och blusar i garderoben. Samt skor, smycken och annat krafs. Och foton och Gud vet allt.
Rafs, räfs, rafs! Ner i svarta plastsäckar med skiten och vips är det så tomt och fint i the walk-in-closet. Ny brud kommer. Misstänker inget - parfym och andra kvinnoattiraljer i badrummet kan ju vara spår efter döttrar. Så ny brud får några fina dagar och nätter i våningen (nudge, nudge).
Fru kommer hem lite för tidigt för att mannen ska ha hunnit hänga tillbaka allt. Hon undrar förstås varför hennes prylar ligger i plastsäckar. Och varför hon hittar den inramade bröllopsbilden under skärbrädorna i nedersta lådan i köket.
- Älskling, du förstår det kom in en JÄTTESTOR RÅTTA i våningen (tre trappor upp mitt i stan) och jag var tvungen att rädda alla dina saker så att inte den GIGANTISKA BESTEN skulle äta upp dem. Sen slog jag ihjäl den med en bandyklubba och nu har jag bara inte hunnit plocka tillbaka alla sakerna...men jag ska.

Pulsen slår!

Prassel, prassel! Verkar jobbigt. 
Och så omodernt!6 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ica sa...

hmm..allt det där besväret för att man tror att gräset är grönare på andra sidan? Fick höra från en bekant att hans fästmö varit otrogen mot honom i alla dessa år. Nu ska han flytta och har sökt om ensam vårdnad om barnen då han anser att kvinnan inte är i "sinnesfulla bruk". Flickan kommer då och gör utlåtandet " men du vi kan ha 3kant, det du alltid drömt om, då blir allt bra".
Är väl egentligen inte samma sak men fortfarande lika knasigt IQ befriat.

Mimmi sa...

Omodernt och ohälsosamt, håller med du!! Nu kör vi The four seasons igen....

Anonym sa...

Hej,
varför tänker alla killar bara på sex, hela tiden, eller ???
Historien visar ju att man tvivlar på förhållanden, som tjej...
Kom hem från en blind-date nyss, detta med när-dejting är inget naturligt, har faktiskt fått 5 napp på en vecka utan att lagt ut ett foto
- Var kommer alla kkillar ifrån ?
- Vill tro (hoppas) att det finns någon vettig därute....
Man kan kanske få nya vänner tänker jag naivt?
ja, jag kommer nog från 1800-talet.
Är inte desperat eller bara ute efter sex, utan efter någon sjysst trevlig kille att skratta ihop med... typ som Du Niklas fast ingen lika känd.....räcker med lika trevlig...
Ja, nu blir det fotboll istället Sverige-Brasilien :))
/ Tjejen

Anonym sa...

Dessvärre blir det nog aldrig omodernt med prassel. Eller finns det modernt prassel? Vissa är bara inte mogna för en relation hur gamla de än blir, eller det är väl bekräftelsebehovet som spökar igen. För inte är väl de flesta män stenk..a jämt? Det är väl bra om de är singlar då så de inte sårar den de tycker om. För sex och kärlek är ju inte alls samma sak. Det hänger tyvärr ytterst sällan ihop.
Tänk om man någon gång kunde bli attraherad av det som var listigt att bli attraherad av.
Ninni

Susjos sa...

Hihi! Nilecity!De är för underbara!
Män...är som de är,och vi kvinnor, vi kan också!

Lite roliga citat:
"En man kan vara för ung för att gifta sig,men aldrig för gammal för att älska"/ Publilius Syrus

"Män är en sorts varelser med två ben och åtta händer"/ Jayne Mansfield

Puss&Kram
Susanne