fredag 14 mars 2008

Kolik

Janne Josefsson. Foto: PG Andersson / SVT
Nej, inte ändrar man några vanor så lätt. Nån får väl lägga en dold kamera i varukorgen vid tillfälle. Vad är det som - trots att jag läste kommentaren om Morrissey och "Meat is murder" - ligger i kylen och väntar på att bli middag idag då? Mald ko - inhandlad på ICA(!!!???!!!) på Torkel Knutssonsgatan. Själva dyr-ica. Den förhoppningsvis nymalda och på rätt sida om bäst-före-datumet-färsen ska tillsammans med alla de där andra tex-mex-ingredienserna bli till anständiga tacos. En annan av de svenskaste husmansrätterna.


Ha en bra kväll!


4 kommentarer:

Suzesan sa...

Hahaha så roligt. önskar dig en bra kväll och tack för roliga inlägg idag. Jag tog en tesked av "matsmältningsraketen" så jag förtjänade lite glass. Kommer ju smälta fort. Den äter jag nu och som förrätt sen blir det fyra öl Påskbrygd 3,5(skriver inte vilka här för då jublar väl det bryggeriet. Jag ska äta en "mördad" kyckling som är spetsad i bitar och till den tar jag mördade klyftpotatis(de har oxå känslor)Jag tänkte ha en svampsås till med (mina favosvampar)Shitake-KarlJohan och Ostronskivling-sås till men jag orkar nog inte göra den för jag är "barn" ledig och då brukar jag slarva lite med maten.
Taco=supersvensk husmanskost mmmm.
Bon appetit!
Puss kram
Sov gott
/Susanne i Halmstad

Ica sa...

jag får nog hålla med föregående talare: *haha så roligt* .. och jag håller med mig själv i föregående kommentar (kan man säga så?), jag tror fortfarande vi mår bäst av att äta köttet. Jag frågade en väninna till mig som är vegan: ska vi köttätare sluta äta kött nu bara för att kossorna fiser? Min veganska väninna sa: Nej det tycker jag inte.

Tacos, så gott. ..Smaklig Spis och hoppas du får en riktigt bra Fredagskväll.

Susjos sa...

Att du vågar! *skratt*...
Som du skriver, Tacos tillhör nog numera den svenska husmanskosten. Jättegott!
Och vilken skön låt...
Mysig fredag till dej!
Själv är jag på väg till jobbet..

Puss& Kram
Susanne i S-tuna

Ullton sa...

Hej Nicklas nu ska du få adressen till en sida sommed all fördel gör sig rätt som start sida. Förövrigt är dina fötter med i en liten tävling, just i dag.
mycket nöje!
Ullton