tisdag 18 mars 2008

Och igen

Naturens egen multivitamin är ägg. Trots det så äter vi här i Sverige inte så många ägg som man egentligen borde göra.
Läste för nån månad sedan att de i Irak bestämt sig för att ta hand om alla förståndshandikappade så att de inte luras att bli självmordsbombare. 

Tänkte då att det kanske är dags för oss här i Sverige att börja ta lite ansvar för bröderna Schulman.

Det var det tydligen ingen som gjorde.

22 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ica sa...

*asg* ..oj jag kan inte mer än att skratta ....kanske borde tycka inlägget var taskigt men det gör jag verkligen INTE!

Anonym sa...

Ha ha. Du får duktigt med skit i schulmanbrödernas blogg. Ville du verkligen beefa med dem? Ångrar du dig inte nu?

Fia sa...

Jag tycker att det är pinsamt om Schulmans tror att de är så stora och oantastliga att de kan uttrycka sig hur som helst. Det är ju en oerhörd skillnad på att vara modig och våga kritisera missförhållanden, men det är trist om man använder sitt utrymme i media till att förolämpa och trakassera andra människor. Den här friska fläkten med vassa uttryck och konstruktiv kritik är borta sedan länge.

Niklas Strömstedt sa...

Beefa...? Nej, det vill jag verkligen inte. Jag tycker mest synd om dem faktiskt. Som de flesta gör.
Och jag ångrar ingenting.

Linnéa sa...

jag tycker iallafall att du är skitbra. + att när jag var liten såg min syster ut som dig. det var alltid så himla roligt. nån gång ska jag ladda upp en bild på det!

Amanda sa...

Haha, men det där var ju ett klent försök till att vara rolig. Och hur dom sedan kontrar det där inlägget genom att skriva ett sjukt roligt inlägg på deras blogg, det gör det hela bara till ett patetiskt försök till att köra in dom i väggen. Dags att försvinna ett tag kanske Niklas Strömstedt?

Anonym sa...

Åh nej!!! Susanne i halmstad- jag brukade läsa ugglas blogg så jag vet vem du är. Du är jättekonstig. Varför stalkar du och spammar vissa bloggar med dina vridna, lögnaktiga kommentarer? Alla fattar ju att allt du skrver bara är hittepå och att du är otroligt ensam och sorglig. Använd nätet till att hitta vänner istället, eller kanske testa nätdejting? Lycka till med det...

Anonym sa...

Amanda tycker att det är dags att du "försvinner ett tag".
Osolidariskt Amanda! det finns få med den utstrålningen som Niklas. Låt oss ha kvinnornas favorit kvar i rampljuset. Musik vet jag inte mycket om, men han är oerhört snygg!
Ninni

Ica sa...

Till er anonyma och "Amanda". Niklas har ju iaf åstadkommit något väldigt bra i sitt liv.. sen vet jag att bröderna Schulman tycker att bloggande och hoppa på människor med elaka fjanterier, är att åstadkomma något, men så är det kanske inte riktigt!

Anonym sa...

Fan vad patetisk du är, analfabet.

Sussie sa...

Men snälla ni. Schulmans stavas IRONI och UNDERHÅLLNING, jag förvånas varje gång av hur trögfattade folk är. Alex är en jäkla stilist och skriver asroligt, ni får ju ta allt de skriver med en nypa salt lika stor som hela Atlanten. Ska ni påhoppa tillbaka får ni göra det med samma finess, annars blir det bara taffligt.

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Avskriven sa...

Jag kan inte mer än hålla med bröderna Schulman i deras inlägg om Strömstedt.. Det är Patrik Ekwall och Niklas Strömstedt, 'sveriges kändiselits'-föredetting, precis som svenska folkets röster i melodifestivalen.. Fint!

Anonym sa...

Avskriven. Varför är du inne på den här bloggen för? Jämför man journalistik och författarskap så...

Melodifestivalen. sa...

Blev dom ledsna och arga?
Såvitt jag kan se, så ägde dom bara upp dig i brygga...

Anonym sa...

Jag håller med Ninni. Musik lyssnar jag aldrig på, men däremot tittar jag gärna på snygga bilder. Och Niklas är verkligen snygg. Så även båda mammorna till hans barn. Undrar hur barnen ser ut. Sådana gener från båda sidorna. Huvvaligen. Tur att man inte är yngre..

Niklas Strömstedt sa...

Kära Melodifestivalen!
Jag vet inte riktigt vad det är de äger. Mig i brygga är det definitivt inte. Sen kan jag räkna upp en hel hop andra saker som de skulle behöva lägga vantarna på innan de kan "äga mig i nämnda ställning".
Empati, talang, förmåga, humor och intelligens är fem av ledtrådarna.
Kan lätt hitta fem till.
Kan du?

Ulf sa...

Ironi är en egenskap du verkar sakna Niklas, liksom väldigt många andra. Det som är höjden av ironi i detta sammanhang är att det är såna som ni som gör så att människor som Alex Schulman lever vidare!

Må väl Niklas!

/Ulf

Anonym sa...

Kan du inte ta IRONI för vad det är, Strömstedt??

Anonym sa...

Pinsamt försök.

Anonym sa...

Om ni inte förstått så var det bröderna Schulman som kunde ta ironi. Niklas var först.