torsdag 15 maj 2008

Dagens M E N F Ö R H E L V E T E ! ! !

DET HETER INTE POSTKOD!

Under den här rubriken kommer jag att publicera alla möjliga små och betydelselösa saker som man kan reta sig på.
Ingen petitess kan vara för liten.
Vad går ni runt och irriterar er på?

19 kommentarer:

Anonym sa...

dagens
tänker Du på :

"...På Östermalm har man också lyckats klara målet högst 14 barn i småbarnsgrupperna och högst 18 i storbarnsgrupperna. Något som 9 av 14 stadsdelar inte klarade av 2007, vilket även märks i enkätundersökningen. De två frågor där föräldrarna inte är särskilt "nöjda är just barngruppernas "storlek och personaltätheten i förskolan.

I Rinkeby-Kista, Skärholmen och Hässelby-Vällingby svarar färre att de är mycket nöjda. Något som enligt projektledaren Jan-Ivar Ivarsson på utrednings- och statistikkontoret kan bero på flera saker. Dels att barngrupperna är mångkulturella och mer socialt utsatta, och därmed kanske stökigare..."

eller

"..Piratförlagets vd Ann-Marie Skarp och hennes sambo, författaren Jan Guillou, planerar att ha fest hemma hos sig i Stockholm 27 maj. Inbjudan har gått ut till en rad "bokengagerade mediepersoner" bland andra Claes de Faire, journalist på tidningen Resumé.
Claes de Faire valde dock att lägga ut hela inbjudan på sin blogg på tidningens hemsida, inklusive parets hemadress - och portkod..."

eller
"hur lange har du bott i Sverige?"
eller
allt skrap pa gator,
eller
hunbajs under sulan,
dorrar slangda i ansiktet pa en nar man gar men handerna fulla med matpasar
eller
brist pa leendet
/Krys

ika sa...

irriterar sig på? hm listan kan tyvärr bli lång men något jag irriterar mig på var gång jag går ut med hunden är när man trampar i hundbajs för att nå lata j-lar inte orkar plocka upp efter sig och när man sedan frågar någon som inte har hundbajspåse med sig så får man svaret: "men vadå det var inte jag som bajsade" man ska inte ha hund i stan om man inte kan ta ansvar ... mer då? Alla rökare som bara kastar fimpar på gräsmattan eller gatan eller folk som inte tar hänsyn eller ... hm bäst att sluta som sagt listan kan bli lång

Suzesan sa...

*skrattar* Kul idé

# Jag irriterar mig på riktigt genomfalska människor. Såna som utger sig för att ha ärliga avsikter och är snälla och trevliga och sen vänder och blir nåt helt.. chockerande nån annan person. (Ungefär som Kamelonter ändrar utseende efter hur miljön ser ut.) Sånt kan ge känslan av irritation. Även de som inte kan stå för det de säger.. de irriterar mig.
Inte just idag
men mest ofta.
# Jag irriterar mig på det kommunikativa klimatet har ändrats i landet. Att man utan hänsyn kränker människor i grupp genom påhittade påståenden. Att man legaliserar offentlig "mobbing"!(hoppas jag förklarar rätt)Syftar på den nya sortens humor där skrattet inte är hjärtligt, utan elaka hånskratt!
# Jag irriterar mig på att min andra nya dammsugare har gått sönder. De nämnde aldrig att det var engångsdammsugare. Min förra före de två var en sån vid-dörren-försäljning-dammsugare-kom-in-och-städa-mina-golv och den höll i tjugo år.
Just idag är jag inte irriterad alls jag är frustrerad;)Moment 22.
Puss Kram
/Susanne i Halmstad

Krys sa...

eller
'det går inte..'
eller
'jobbig'
eller
övermynderi
och andra små petitesser..
men MEST på
BRIST på EMPATI

Anonym sa...

Jag försöker att inte irritera mej. Inte på små saker iaf. Det leder ju till ökad stress -och det är ju inte bra...
Men visst är det lätt att svära åt den där stoppklossen mitt i vägen när man åker till jobbet i bilen.
Eller att man snart inte har råd att ta sej till jobbet pga IRRITERANDE höga bensinpriser (jag bor "på landet" som ni 08:or säger).
Just det, är lite irriterad över att vi måste hacka lös och kakla om några rader i vårat nykaklade badrum.
Annars -nej, jag är inte irriterad! ...
/Lina

Anonym sa...

Tack för tipset! Jag hoppas du inte har något emot att jag lånar ditt koncept? Har kört med plus och minus, men detta är så mycket bättre.

I topp på min irritationslista (som inte är så lång) ligger bilister som inte kan använda sin blinkers, speciellt när de skall åka ur en rondell, eller som det så fint heter: cirkulationsplats. Småpotatis, eller hur, men ändock, irriterande.

Anonym sa...

Blogg stalkers. Sådana som tror att du skriver "bara för dem" och ibland "om dem". Sådana som kommenterar vartenda inlägg. Så JÄVLA TRÖTTSAMT för oss andra läsare. Men budskapet går inte fram. Och du själv kan ju inte säga något, för skulle det blir hus i helvetet. Varför kan folk inte skaffa sig egna liv istället för att parasitera på andras?

Anonym sa...

Hej Niklas!

Jag irriterar mig allra mest på folk som irriterar sig på så kallade "Blogg stalkers" som han/hon kallade det. Han/hon ville inte ens skriva ut sitt namn - dumt och tramsigt. Riktigt löjligt och irriterande om jag får säga vad jag tycker. Och det får jag väl?

Tycker man en blogg är tröttsam, framför allt kommentarerna så behöver man ju faktiskt inte läsa dem och irritera sig.

Ha det bra Niklas! Önskar dig en fin dag!

Kramar från Anna Karin

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej Niklas,
Och jag irriterar mig på kommentatorer som irriterar sig på andra kommentatorer därför att de skriver ”anonymt”. Själva använder de signaturer som typ ”Maja från Storstaden” eller ”Anders Andersson” och anser sig vara himla modiga.
Puss och kram
P.S. Min damsugare funkar alldeles utomordentligt bra! 

Anonym sa...

Men snålla någon.. Jag irriterar mig på folk som inte fattar att skriver man själv ett blogg som ABSOLUT INGEN någonsin kommenterar med ett endaste lilla ord - då känner man sig tvungen att kommentera precis ALLT någon annan skriver. Hur skulle man annars veta att man lever? Dessutom blir det ett heltidsjobb när man har några stycken bloggskrivare vars dagliga liv man MÅSTE följa - och kommentera. Så kom inte hit och säg: "har du inget liv". Detta ÄR det enda livet många känner till. Ett liv i super cymden. Långt borta från den tråkiga vardagen..

Anonym sa...

Jag irriterar mig på bloggare som lockar med "Niklas Strömstedt - visa hela min profil". Klick. Vad ser jag? Inte ett skit!

Anonym sa...

Jag irriterar mig på män som klagar att de inte har hittat den rätte. När man sedan frågar vilka intresseområden de har då kommer listan: mecka med bilar, köra traktor, titta på sport - särskilt motorsport, köra skoter, fiska, styrketräna, jaga, jobba med datorer, läsa deckare..

Sanna sa...

Varför har bankomaten bara 500-lappar när jag dagen innan lön har endast 498:50 kvar på kontot?
Varför är kaffet alltid slut i burken och JAG alltid får fylla på med en ny paket?
Varför är alltid bläcket slut i pennan när man behöver skriva?
Varför tar man alltid "fel" fjärrkontroll när man ska sänka det höga reklamljudet?
Varför får alltid JAG städa bort luddret i torktumlaren?
/Sanna

PS! Rena världskriget på bloggen, äntligen lite reaktioner istället för bara medhåll! Kul!
Ha en bra kväll alla på bloggen, oavsett vad ni tycker!
DS

Susjos sa...

Hm,nu blev jag irriterad på detsamma som Anna-Karin och Susanne,de som irriterar sig på s.k "Blogg stalkers" (vilket ord!)

Sluta läs kommentarerna då!
Och vi andra: fortsätt SKRIV!

Kram
Susanne

Anonym sa...

Jag irriterar mig på att det ALLTID är JAG som får byta toarulle. Är det bara jag som torkar arslet i vår familj (hemsk tanke)?
Och jag irriterar mig på konduktörer som frågar ”vilket kort åker du på” när jag visar dem SJ-kortet, studentkortet och legitimationen. Vad fan tror du, din jävla idiot. ICA-kortet så klart!
Och jag irriterar mig på läsare som fjäskar för dig. Och tycks tro att de är näst på tur få åka på Greklandsresa med dig..

Anonym sa...

Jag irriterar mig på att vi aldrig råkas. Trots att jag spatserar runt, runt på Söder dagarna i ända och tar oändliga cirlar kring Högalidsskolan. Har t.o.m. anmält mig till Tony Irvings dansskola där bara för att ha en giltig anledning att komma dit. Igen. Ifall folk börjar undra..Och fast jag bor på andra sidan stan har jag börjat handla på ICA vid Mariatorget. Vilket jobb att frakta hem skiten..Varför kan du aldrig titta ut från fönstret när du ser att jag står där nere och vinkar. Jag är den tanten i 60års åldern, men stor hatt och vit näsduk i handen. Det slutar alltid på samma sätt: jag får snyta mig och gå hem tomhänt!

Anonym sa...

Jag irriterar mig på att jag inte kommer hinna lyssna på all bra musik som finns innan jag dör.
Musik som jag inte har en aning om finns - men som finns förstås.
Musik är meningen med livet.
Ja efter familj,osv.

Rebecca

Anonym sa...

Jag är förbannad på alla jävla JA-sägare. Såna som inte törs säga ifrån utan snackar en massa skit långt efteråt, istället för att ta upp det direkt.

Säg istället rakt ut vad ni tycker än att fjanta runt som några patetiska lallare utan egen vilja!