lördag 10 maj 2008

Ut och ryck hän!God morgon...eller...?

Satt länge och youtubade (ett sånt fruktansvärt hopplöst men användbart verb) igår kväll och det är så kul att skratta åt saker igen när man ser dem med någon som aldrig sett dem förut. Och man blir lite avundsjuk på att de har dem "kvar". Som man kan vara på nån som inte sett "Mandomsprovet" eller aldrig smakat riktigt färsk Piggvar med smält smör och nyriven pepparrot.
S hade till exempel aldrig tidigare sett denna. Och inte denna heller. Och då kan ni ju fatta att han har missat en hel del annat också och alltså har hur många skratt och dubbelvikningar som helst att se fram emot.

Ni får gärna dela med er av upplevelser eller klipp ni önskade att ni hade kvar. Vi kan ha lite byteshandel.

Men nu går det inte an att sitta här inne och blogga. Det ska hänryckas idag. Ut i skärgården och hångla med ogräs, vitsippor och studsmatta ska vi. Och sätta på vattnet, vädra ut höst och vinter och släppa in luft och ljus i alla hörn. Piska lite på trasmattorna och dra ut grillen ur boden. Bebo liksom.
Och i efterskott fira födelsedagsbarn. M håller just på och gör ett halsband där det står "Farfar". Ser fram emot att se honom bära det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

det ar alltid forvanande att egna barn missar nagot klassikt ROLIGT Monty Python's Life of Brian -min nasta favorit efter M of Silly Walks..
det var sent morgon idag med..nu till stranden och vattnet -tonvis med finkornig sand vantar och havet, havet ,havet ...
ha en fin ,solig familjedag -da vaxer hjartat och blir soligt sjalv..
/Kr

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ica sa...

aha satt precis själv och Youtubade, inte för att leta efter roliga och menlösa klipp utan forska lite i musiken jag ska lyssna på i kväll. Ska på ett Realeseparty för ett band som heter Vit päls. Dom spelar visst något som heter Indiepop musik, kanske något för din Indie Lista?
men klippen på youtube var inte lika bra som deras musik på myspace...så jag tipsar mer om en grupp på myspace än ett klipp på youtube :P VIT päls heter gruppen

Susjos sa...

Jaaa,idag ska man vara ute och hänryckas!! Inte som jag, sova hela dagen,för att snart igen åka till jobbet igen.
Meen,tänker minsann hinna med att grilla lite innan!

Monty Python,helt ljuvliga,tack för härliga skratt,behövs när man just vaknat :)

Och vilken härlig dag/kväll du ska ha! MYS med de dina!!

Kram
Susanne

Anonym sa...

Har jobbat denna tropiskt varma dag. Spelat på konfirmation, repat orkester, repat inför bröllop. Nu ska jag ha mysigt med familj och kompisar, vi ska spela musik (van der Graaf samt Genesis).

Det blir ingen hårklippning förresten. Min älskade make sedan 21 år blev helt förfärad över tanken. Så nu är saxen lagd på hyllan.
Det är för övrigt samme man som mitt lilla husdjur bet i fingret för många, många år sedan. Detta resulterade i ett hittills långt äktenskap (for life) samt 4 barn.

Inga fler instrument nu i kväll.
ha det bra,
Rebecca