tisdag 20 maj 2008

Kan du spela Lady Bump?

Jocke Langer ringde. Våra föräldrar kände varann så vi sågs en del när vi var mindre. Minns att vi satt i Pekkas och Bibis sommarhus på Tynningö och såg när Neil Armstrong hoppade ner på månen. Sen spelade vi Triumf tror jag.
Hur som helst - nu ringde han för det finns något som heter "Love Boat". Ett event där alla som hängde, hånglade och dansade på Stockholms discon för tusen år sen får chans att göra det igen. Som en gigantisk reunion där tanter och farbröder kan byta visitkort, tala krämpor, visa kort på sina barn och barnbarn, flirta och inte minst dansa till "Pick up the pieces", "Trans Europe Express" och "Nights on Broadway".
Det radas upp en hitkavalkad av gamla discjockeys (tyvärr inte Hasse Huss som jag står och poserar tufft tillsammans med på bilden. Vi spelade ihop på Atlantic) och jag har just plockat fram väskan med alla vinylsinglar. Har övat lite på att snurra dem så där coolt på tummen. Som ett trix liksom.

Stötte på en av de där rejäla, rediga och trygga papporna i M:s skola. Han hade varit på förra "Love Boat" och hade inte nog av superlativ. Han sa att det var precis som att vara arton igen. Man blir väl inte äldre...

Lördagkväll på Berns.
Kom och önska låtar!

9 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kalle Lind sa...

Det gläder mej att fler saknar Pekka Langer. Jag skrev ett blogginlägg om honom efter att ha läst hans sotkantade memoarer. Sen fick jag extremt dåligt samvete när hans barnbarn hörde av sej, men avsikten var faktiskt inte att håna. Jag blev bara så oerhört sorgsen till mods när jag läste om karln.

http://kulturarbete.blogspot.com/2007/12/clownens-baksida.html

Anonym sa...

Om jag haft tid skulle jag tagit med mig nån tonåring och gått dit. Men då hade du banne mig fått spela Owner of a lonely heart med Yes.
Eller Vita vidder med Family Four eller Malta.
Göran Fristorp har en underbar röst.

Rebecca

Susjos sa...

Just det,mer än 18 blir jag inte!! Hihi!
Roligt skrivet av dej som vanligt ;)
Men va skoj med Berns på lördag!!!KLart jag vill dit! Men är bjuden till söders höjder på lördag,det är ju ESC final gubevars! Så det blir party party på söder! Kanske man kan dra vidare till "Loveboat" sen? Om man orkar...jo just det,det gör man ,18 som man e!
Spelar du Lady Bump då?

Kram
Susanne

Anonym sa...

100%uppbokat!
inga extra biljetTTer kvar herr NS?
/Krys

Anonym sa...

Berns..Sthlm.... Vi då, här ute i landet, när ska vi få önska låtar??

Niclas sa...

Annat intressant som händer på lördag 24 maj är att 57 minuter av konserten "An evening with the music of John Lennon" från Cirkus 5 februari kommer att sändas i P4 Live i radions P4 kl 20.03-21.00.

Det är endast omkring hälften av konserten som sänds, men vi får hoppas att åtminstone en av dina låtar är med. Personligen hoppas jag på Woman, som jag tycker framfördes finast. Den borde ges ut på skiva någon gång - kanske som "B-sida" på nästa singel?

Niclas C i Norrköping

Mimmi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Niclas sa...

Ursäkta, radioinspelningen av "An evening with the music of John Lennon" kommer inte alls från stockholmskonserten utan ifrån Göteborg 8 februari, där Niklas inte medverkade alls. :-(

Niclas C i Norrköping