onsdag 21 maj 2008

Leka doktor


Apoteket ska börja sälja sexleksaker.
Friskt vågat!!!

8 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kristina sa...

Känns fel på något sätt tycker jag.
Eller är man lite pryd? :)
Är rätt allmänt trött på hela sexfixeringen i samhället. Oroande när man har en dotter som ska växa upp med utseendefixering, stringtrosor m.m

Är det svårt att balansera det för tjejerna tycker du som har en dotter? Och ni andra i bloggen som har döttrar vad tycker ni?

Det känns i alla fall som att det är tuffare nu för framförallt tonårstjejer när de växer upp.

Kram Kristina

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sanna sa...

Tror att det är vår attityd till sex som måste förändras. Det görs inte i handvändning. Vi har väl sett prov på detta efter när Ulla Billquist visade brösten på filmduken. Tissel och tassel till alla dessa vidriga sexfilmer som finns idag. Läste Apotekets Eva Fernvall`s kommentar och tycker den har en poäng faktiskt!
-"Sexualiteten är en naturlig del av vårt liv. Vi vill göra den till något sunt och något man inte ska skämmas över" säger hon.
/Sanna

Fredrik sa...

Jag vet inte om jag skulle handla sexleksaker på Apoteket, det känns lite pinsamt faktiskt...att jag va så pryd, det trodde jag inte.

Susjos sa...

"Trust in lust"...jag tror stenhårt på apotekets nya giv! Mer lättillgängligt liksom, för alla!
Och man kan visst beställa på nätet (bra va Fredrik!)!
"Ett bra sexliv är positivt för välbefinnande och hälsa" ! Apoteket är inte helt fel ute!

Kram
Susanne

Ica sa...

hm, dom privata apoteken som kommer eller även de statliga? Kommer det att resultera i att även apoteken kommer ligga undangömda i någon gränd dit ingen går? sexleksaker och medicin hör hursom helst inte riktigt ihop. Undra om Farmaceuterna kommer tala om användningsområdet för sexprodukterna, som de gör med mediciner menar jag..

Nej usch va fel det känns, jag håller med Kristina, det känns fel och är också väldigt trött på denna sexfixering som råder i samhället.

Cissi i L.A. sa...

Härligt att Apoteket kommer att sälja sexleksaker! Tror att detta kan göra det hela mer accepterat och även mer avdramatiserat i sinnom tid. Sex är ju något roligt,spännande,spontant och givetvis alldeles underbart härligt skönt, eller som min vän sa, "Sex skall vara lite som en fransk film..."