lördag 14 juni 2008

Sol, vind och vatten! Bra grej!









Mm, jag såg er nog. Några tappra där i Kungsan. Tack för att ni kom! Men annars var det lite lätt deppigt att spela för besvikna italienare och rumäner som, i ärlighetens namn, ger blanka fan i både Stockholms gator och ord om kärlek. Och som dessutom är på väg hem. Ingen drömpublik kanske men jag förstår dem - ingen tröst, inte ens en påminnelse om att vi är oslagbara, hjälper just i den stunden när bedrövelse och maktlöshet över att inte räcka hela vägen totalt ockuperar existensen. (Jesus, vilken pretentiös fras det blev...heja heja!)

Well, well det kommer fler spelningar. I sommar är det ju mest små nedslag. Nästa blir i Göteborg på Liseberg måndagen efter midsommar. Kom dit och sjung allsång då. Alla kaniner kommer in gratis!
Lovar att sedan i god tid berätta om höst och turné och sånt.

Det är många som tänker på Irland just nu. Inte minst i Bryssel förbannar man det där rödhåriga, stolta och sjungande folket just nu.
Kanske de borde tänka mer på Norpolen... 
En annan som ofta tänker på Irland är min kamrat S, som ju vann den stora golftävlingen där för att par månader sen. Som han fortfarande drömmer sig tillbaka till.
Vi diskuterade just idrottsmoral i telefonen. Nu har ju nämligen det holländska landslaget hamnat i ett synnerligen utmärkt läge. De har ju åkt till EM för att vinna och ett bra sätt att bli av med både Italien och Frankrike, två av de största konkurrenterna, är att helt sonika (nån som vet vad det ordet kommer ifrån?) torska mot Rumänien i sista gruppspelsmatchen.
Är det egentligen inte taktiskt helt riktigt?
Men ändå är det nånting som gör att vi inte tycker att det är ok att göra och tänka så.
Egentligen är det väl skit samma. Tror ändå att Holland flyger genom EM utan att förlora.
Ingen kan stoppa dem.
Inte ens Daniel Andersson...

4 kommentarer:

ika sa...

Tv4 folket pratar redan om att Sverige ska möta Holland i Kvartsfinalen, men måste inte Sverige vinna gruppspelsmatcherna innan de kan vinna över holland i Kvartsfinalen?
Men men det blir inga problem, för enligt Media så vinner Sverige EM eftersom Henke är på plan och får han hjälp av Zlatan så kommer allt gå vägen.

Nej back till uppladdningen, städa färdigt och lyssna på fotbollslåtar innan det är dags att gå till lokalpuben och se matchen som kommer bli grymt spännande.

ha en bra lördag

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susjos sa...

Mest regn här idag ja...
Så synd att jag inte kunde vara i stan igår, det är en bit till Göteborg ju....!
Brysselkål är ju sååå gott! Lissabonfördraget ja, är inte så insatt...men det är visst Irländarna!

Två nätter kvar nu att jobba..och Sverige match igen ikväll,mot Spanien?! Tror inte att jag får se någon glimt ikväll heller! Suck!

Ha en trevlig lördag kväll !

kram
Susanne

Susjos sa...

PS. Tack för Cornelis! Vilken röst,vilka visor!! DS

Kram
Susanne