torsdag 26 juni 2008

Stalltips













Var tog han vägen idag, lille Arshavin?
Jag har verkligen tippat hur fel som helst hela den här EM-turneringen. Trodde Ryssland skulle kunna nå finalen.

Men jag ska försöka mig på ett tips till i alla fall:
Nu vinner Spanien. Eller Tyskland.

9 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ika sa...

jag vann i a f Stefans tävling, men som sagt det visade sig ju vara fel. Mirakeltränaren var visst inte så mycket mirakeltränare? Eller så var helt enkelt Ryssarna nöjda med att ha nått semifinal? Eller så kanske dom helt enkelt inte tålde regn....

Om jag tippar att Spanien vinner Finalen så kommer Tyskland vinna, så jag säger att Tyskland vinner men jag hoppas på Spanien.... .

Anonym sa...

Man var själv en usel soffexpert, men jag trodde stenhårt på Portugal. Nu blir finalen, tysk granit mot spanskt trillande.
Lejonet mot Arrogansen.
Eftersom jag tippar så uselt kommer AIK 8 i allsvenskan och GIF Sundsvall vinner den. Tror stenhårt på det....
PS ica du vann tävlingen på vem ska bort, inte vem som skulle vinna!
/Stefan

Anonym sa...

Niklas, det är rätt - kör ditt eget race men underskatta inte oss, dina trogna bloggläsare... vi älskar dig förövrigt som du är!

Du skriver i ditt förra inlägg "att du nyss läst det arga inlägget", hm, är det inte lite av en vit-lögn...

11.53 ligger inlägget med titeln "Kära Anonym,... dock Mick Jagger"... låter väldigt mycket som ditt sätt att tala och skriva. Hej, alla kan ha fel ibland / 'ven ett musikgeni som du!
Sedan 11.54 lägger du, upp ett youtube inslag med titeln xxx-omelet... (lite förbannad att personen hade retat upp sig på att du lägger ut mat recept kanske...)

Tillfälle kanske... tror dock inte det.

För f-n det är klart att det känns när folk hoppar på en med dumheter men om man inte tycker det stämmer överens med sin egna självbild, skakar man på axlar och går vidare.

Istället gick du en dag och, jag kallar det ATT TÄNKA min fru kallar det ATT SURA, hur du kunde ge tillbaks, och sedan kom idag världens längsta inlägg, som för övrigt var mycket välskrivet och bra.

Saningen smakar så mycket godare.

Sherlock Holmes

Anonym sa...

Jaha.. kära Skärlock !!

Är inte detta ämne over and out ??

I morgon är en annan dag....
Godnatt
// Mia

Drömma-Lotta sa...

Helt sjukt vill jag bara säga, klänningsfrossaren har tittat en HEL match minus ca 4 minuter samt avbrott för energiskt gestikulerande...
Min första match i livet mig veterligen.
Och det var rätt ok?
Men i rätt sällskap kanske allt blir flott?

Ciao från whiskeytipsy

Anonym sa...

Vågat gissat, Niklas! =)

Anonym sa...

Sherlock Holmes + dina andra alias, vad vill du skapa??? ..."underkatta inte oss dina trogna bloggläsare". Irriterad på mej själv att jag inte kan låta bli att kommentera dej, men även solen har fläckar.
Ninni

Anonym sa...

Jag tror Spanien vinner. Har aldrig kunnat/sett/gillat fotboll men har kollat en del det här EM (foten). JAg var helt övertygad om att Spanien skulle vinna. De spelar en "smartare" fotboll.

Rebecca