onsdag 2 april 2008

Godis är gott, vatten är vått

Mycket att välja på den 10 april märker jag. Det är releaseparty på Riche, AIK-GIF Sundsvall på Råsunda och - Deepak Chopra på Cirkus. På hemmaplan i Hollywood har hans gamla filmstjärnesupportrar vänt honom ryggen efter diverse klavertramp. 
Men här kanske det funkar fortfarande. För er som dock inte har lust att betala 1170 spänn för en biljett så kan jag sammanfatta hans budskap för mindre än hälften. Ja, gratis faktiskt.

1. Man är gladare om man mår bra än om man är fattig.
2. Det är roligare att vara glad än att vara ledsen.
3. Man ska inte ha ont i magen. 
4. Nyttig mat är hälsosammare än onyttig mat.
5. Man mår bättre om man är frisk än om man är sjuk. 

Got it?

Det ryktas dessutom om att Deepak ska starta en humorsajt där alla hans mail och sms till och från Gud redovisas helt öppet. Utan omskrivningar. Tyvärr kommer man att vara tvungen att erlägga en "mindre avgift" för att få tillgång till sidan...

Och ja, både Chopra och Gud accepterar VISA och American Express. 

7 kommentarer:

Suzesan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hej Susanne!
Fortsatt nyfiken. *ler*
Är du med på Facebook?
/nettizen

vicktoria sa...

Damn right!

Ica sa...

åh nu blev jag lite avundsjuk: Deepak Chopra tror jag kunde bli riktigt intressant att lyssna på. kunde inte han kommit ner till Malmö istället?

Anonym sa...

Intressant att du är så beläst på denne Choopra. Har själv aldrig hört talas om denne ikon för vilsna själar. Men man är väl obildad.
Tycker att du ska dra till på det där partyt och ha riktigt skoj, "tror" du har lätt för att roa dej. Tur för dej att vi damer här på bloggen inte finns i närheten, då skulle du få jobbigt. Hur distanserat och alldagligt vi än håller tonen här så vet du ju att vi är kraftigt attraherade.
... varför skulle vi annars ödsla tid här... "L"
Ninni

Anonym sa...

Hej Niklas!

Tack för att du sammanfattade Deepaks budskap snabbt och effektivt! Och gratis till och med! Det är inte mycket som är gratis nu för tiden, tack för det. Gratis är gott! Men faktum är att det allra viktigaste i livet är ju faktiskt gratis ;-) !!

En humorsajt där man kan läsa Deepaks mail och sms till och från Gud låter helt otroligt. Är det verkligen sant?!? Mot en "mindre avgift"... Att de inte skäms! Att de inte har något samvete och hyfs alls. Allt för att tjäna ännu mer pengar, usch, det tycker jag inte om!

Tack för din blogg Niklas, din gratisblogg!!

Kramar från Anna Karin

Susjos sa...

Haha! Säger oxå tack för dina fina gratis tips !
Ge järnet på Riche nästa vecka !

Kram
Susanne