tisdag 15 april 2008

Tisdags-tilt

4 kommentarer:

Suzesan sa...

GooooDMoooorgon Niklas!
*skrattar*Jag gillar Sir Elton John mycket. Men den låten är för morgonpigga. Jag är inte morgonpigg! DEt är morgon men jag är inte pigg. Men det ska nog gå över när det är som en sommarmorgon när man tittar UT.
Hoppas din dag är bra..
Och att du och katten kommer överens;)
Puss Kram
/Susanne i Halmstad

Anonym sa...

tack for uppmuntran till alla angsliga foraldrar
Karleken ar starkare an ondskan
vara barn ar trygga genom den karlek vi kan ge och visa de
Din M ar trygg

/K

Anonym sa...

Hej och god morgon Niklas!!

Uppiggande med Mr Elton John så här på morgonen! Tack för det!

Hoppas det går bra med katten och "vaktandet"! Själv är jag mycket förtjust i katter. Visst finns det katter som bits och rivs och är "lite egna" men sen finns det ju dem som är så otrooooligt gosiga, kelsjuka och sällskapliga. Vi har en katt av det senare slaget! Vi har haft henne sedan hon var ca 10 veckor gammal. Hon kom hem som ett litet, litet knyte - nu har hon vuxit till sig och är fyra år gammal. Hon är nöjd bara man ger henne lite mat på morgonen och lite på kvällen och sen att man kelar med henne - mycket - naturligtvis!

Katter är bra på många sätt och vis, bland annat att de "sköter sig själva". De klarar sig själva i betydligt större utsträckning än en hund. En katt tar naturligtvis sin plats i familjen men en hund blir nästan som ett barn till i familjen. En hund måste tränas och uppfostras och kan inte vara ensam så länge samt att man måste gå ut med den ett antal gånger per dag. Tidiga morgnar och sena kvällar blir det! Katt passar mig därför alldeles utmärkt! Jag gillar hundar jättemycket - men vill inte ha det ansvaret själv.

Jag tror inte du behöver vara orolig för katten... Hon har det alldeles säkert jättebra! Med er varma omsorg och ert trevliga sällskap så kommer hon att minnas er med glädje! Hon har nog "snusat" in era dofter ordentligt och kommer alltid att känna igen er. Om hon har tråkigt när ni är borta lär ni märka det när ni kommer hem - för i så fall har hon nog klättrat och rivit överallt!! Ser ni inget speciellt så har hon nog bara latat sig - katter älskar att sova!!

Önskar dig en jättebra dag :-) !! Vet att du sköter om barnen - och katten - men glöm inte bort dig själv ;-) !!

Varma kramar från Anna Karin

Susjos sa...

Tack för ännu en idol att få lyssna på! Älskar Elton John!

Nu är det morgon för mej som sovit hela dagen ;)
I natt blir nog svårt att sova...

Hoppas du har en bra kväll!
Kram
Susanne